BBL HUB er en samarbeidsplattform utviklet for at boligbyggelagene skal kunne dele og samarbeide om bærekraftsprosjekter (people – profit – planet) som kan benyttes på eksisterende bebyggelse. På denne måten kan boligbyggelagene vise vei i det grønne skiftet og hjelpe hverandre til å ligge fremst i utviklingen i bransjen.

Nye prosjekter kommer

Det vil publiseres 15 nye BBL HUB prosjekter i de kommende månedene og innovasjon og kompetanseavdelingen i NBBL har planlagt 10 nye nanocaster som publisere løpende. Det er derfor mye å se frem til for alle som er interessert i tips og triks for forvaltning, renovering og oppgradering av BRL og SAM.

  • Alle nanocaster er publisert på NBBL.no her
  • BBL HUben finner du her

Over 1000 ansatte har vært innom BBL HUBen

Fram til desember 2022 hadde over 1000 ansatte i ulike boligbyggelag vært innom BBL HUBen for å hente inspirasjon.

Fra Styreskolens ståsted er tallene enda mer imponerende. Etter migreringen fra Styreskolen til Akademiet, har trafikken tatt seg merkbart opp. Det er også nesten 1500 ansatte i ulike boligbyggelag som har tatt turen innom nbbl.no for å se på BBL Akademiet.

I mai rundet Akademiet 100.000 gjennomførte leksjoner. Før vi avsluttet 2022 hadde dette steget til 190.000 gjennomførte leksjoner.

Stor tro på 2023

Med 22 boligbyggelag på Akademiet som er klare til å rulle ut Styreskole, Beboerskole og Rådgiverskolen kommer 2023 til å bli det store gjennombruddet. Vi har troen på at vi kommer til å doble antallet gjennomførte leksjoner før vi er ferdige med 2023. Grunnen er at det nå er utrolig lett å sende ut kurs, samt at boligbyggelagene nå har 190 ulike leksjoner fordelt på 26 kurs. Kursene er tilpasset de ulike sesongene. Så boligbyggelagene kan bruke Akademiet smart gjennom hele året med skreddersydd innhold tilpasset de ulike utfordringene styret, rådgivere og beboere møter i sitt bolig- og styreansvar gjennom året.

Har ditt boligbyggelag noe som kan være aktuelt å dele i BBL Hub? Ta kontakt med cfm@nbbl.no