NBBL – en arbeidsplass der vi trives!

I NBBL er vi tjue ansatte med ulik alder, kompetanse og erfaring. Vi jobber med interessepolitikk, kommunikasjon, jus og kompetanseutvikling. Samt de som sørger for ryddige og trygge arbeidsforhold slik at NBBLs økonomi og administrasjon er på stell, og at vi ansatte har en god ramme rundt jobben vår.

Vi tilhører ulike avdelinger, men jobber også mye på tvers. Vi har store og små prosjekter som ledes av ansatte. Vi har møter med nasjonale myndigheter, andre organisasjoner, boligbyggelagene og bransjen vil tilhører. Vi arrangerer frokostmøter, alene eller i samarbeid med andre. Vår største konferanse er boligpolitisk konferanse i juni hvert år. Vi kan gå på kurs når vi har behov for faglig påfyll. Vår visjon er å være «Boligbyggelagenes Sterke Stemme» - for det er boligbyggelagene som er våre medlemmer og det er de vi er til for. Dette har vi med oss i alt vi gjør.

Vi har flotte og nyoppussa lokaler midt i smørøyet i Oslo sentrum i Glasmagasinet på Stortorvet. I tillegg til trivelige kontorer og møterom, har vi også en hyggelig sosial sone som kan brukes på svært mange måter. Alt fra en kaffeprat i sofaen, skravle ved Ipaden som lager ulike typer varm og kald drikke, allmøter for ansatte og frokostmøter vi selv arrangerer.

Vi har sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og mulighet for noe hjemmekontor (men vi liker helst å være sammen på kontoret). Sosialt har vi kunstklubb med utlodning en gang i året, og en «funksjonærforening» som arrangerer hyggelige aktiviteter som f.eks sommeravslutning og julebord. Dessuten trekker vi hver måned to «Kosedirektører» blant ansatte som har ansvar for å gjøre en koselig ting. Det er ingen regler for hva de skal gjøre, bortsett fra at det må være hyggelig for ansatte.

I NBBL er vi dedikerte til jobben vår, men vet også at kollegialt fellesskap er avgjørende for å trives og levere faglig bra på jobb. Vi verdsetter godt samarbeid, trivsel og en hyggelig atmosfære. Hvis du ser etter en arbeidsplass hvor du kan utvikle deg, bidra med meningsfulle leveranser til det beste for boligbyggelagene og ha det bra på jobben, er NBBL stedet for deg.

Hils på oss her.