Boligfrokost i Oslo

Frokostmøtet har fått navnet «Slik utvikler boligmarkedet seg», og er et samarbeid med boliganalytiker og samfunnsøkonom Mari O. Mamre. Mamre er i dag doktorgradsstipendiat ved NMBU. Fra NBBL stiller sjeføkonom Christian Frengstad Bjerknes.

På møtet skal de snakke om utviklingen i det norske boligmarkedet i tida som kommer. De tar også en kikk på ny boligforskning, kunstig intelligens og problemene førstegangskjøpere står overfor i dag.

Frokostmøtet er gratis og holdes på Høyres Hus i Oslo sentrum. Programmet starter kl. 08.00, med frokostservering fra kl. 07.30.

Meld deg på her.

«Bolig hele livet» i Kristiansand

Denne konferansen handler om eldre og bolig, og hvordan vi må tilpasse boliger og måten vi bor på for å møte den kommende eldrebølgen. Konferansen er et samarbeid mellom NBBL, Pensjonistforbundet, Husbanken og Råd for et aldersvennlig Norge, og arrangeres i Kristiansand på Clarion Hotel Ernst tirsdag 24. og onsdag 25. september.

På programmet står bl.a. hvordan man kan gjøre eksisterende bebyggelse mer seniorvennlig, alternative boløsninger og velferdsteknologi. Fra agderkommunen Iveland kommer ordfører Gro Anita Mykjåland for å dele sine erfaringer med suksessen Åkle – «fremtidens landsby».

Teknisk sjef i Sørlandet BBL Helge Moen tar oss med på befaring til Randesund Hageby, der eldre gis mulighet til et aktivt liv. Statssekretær Anne Bramo (Frp) kommer for å prate om regjeringens eldrereform «Leve hele livet». Trude Drevland, leder for Råd for et aldersvennlig Norge, vil utfordre Bramo på regjeringens eldreboligpolitikk.

Konferansen passer for alle som har interesse av eldreboligpolitikk, fra kommunalt ansatte til politikere og privatpersoner. Du kan se hele programmet her (pdf).

Deltakeravgift: 1790 kr. (inkl. lunsj begge dager)
Overnatting: 1255 kr.
Middag tirsdag kveld: 800 kr.

Meld deg på.

;