Innovativ lederkonferanse og grønt frokostmøte

Det er snart klart for den årlige lederkonferansen med frokostmøte påfølgende dag. Her fra frokostmøtet i 2018. (Foto: Arash Nejad)
Bærekraft og innovasjon blir den grønne tråden gjennom lederkonferansen og frokostmøtet påfølgende dag. Vi skal både inspirere hverandre og få motivasjon fra andre, og vi skal vise at boligbyggelagene er klare for fremtiden!

Lederkonferanse 19. november

Lederkonferansen som er beregnet på ledere og mellomledere i boligbyggelag, blir denne gang delt i to sesjoner. Vi starter med å vise frem innovative og spennende prosjekter fra boligbyggelag. På forhånd vil boligbyggelagene ha fått invitasjon til å presentere deres mest nytenkende prosjekter. Vi ønsker at innholdet i disse prosjektene skal spenne bredt, fordi lederkonferansen er en arena for alle – store, mellomstore og små lag.

Andre del av konferansen blir om trender og vi får motivasjon fra eksterne personer. Programmet er fremdeles under arbeid, men vi kan love deg inspirerende mennesker og presentasjoner.

Mer informasjon kommer, men meld deg på nå og sett av datoen.

Skal du på lederkonferansen, kan du melde deg på frokostmøtet i samme påmeldingsskjema. Skal du kun på frokostmøtet, les videre.

Frokostmøte 20. november

Som vanlig blir dag to av lederkonferansen et åpen frokostmøte for alle. Vanligvis er det ca 100 personer som kommer til dette, alt fra ansatte i boligbyggelag, politikere, bransjen og andre interesserte.

Her skal fremtredende politikere, fagfolk og våre egne folk i ilden. Den grønne tråden fra lederkonferansen tar vi med oss til frokostmøtet. Det store spørsmålet er: hvilke samfunnsmessige klima- og energiutfordringer er det boligbyggelagene kan være en del av løsningen på? Hva må i så fall til av rammevilkår for at vi kan bidra best mulig? Arbeidstittelen på frokostmøtet er «8 tiltak som vil gi fart på det grønne skiftet».

Programmet er straks klart, men du kan melde deg på allerede nå.


Kommunikasjonsrådgivere

Lise Lotte Monsen
Kommunikasjonsrådgiver og digital designer
E-post: lm@nbbl.no
Telefon: 92680570
Beate Kvien
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: bk@nbbl.no
Mobil: 91822709

Heis

NBBLs nettside med informasjon om
etterinnstallering av heis
i borettslag og sameier


www.nbbl.no/heis

Oppgradering i borettslag og sameier

Hvordan kan borettslag og sameier få gjennomslag for oppgradering?


Oppgradering i boligselskap