NBBL styrker sin grønne profil

Laila Marie Bendiksen er nyansatt advokat i NBBL (foto: NBBL).
Advokat Laila Marie Bendiksen er ansatt i Norske Boligbyggelags Landsforbunds avdeling for interessepolitikk og jus. 

Bendiksen kommer fra Lexproperty Advokatfirma AS, har jobbet som rådgivende grønn advokat (Green Advice) med økonomiske og miljømessige fordeler ved grønne bygg og har også erfaring fra forsikringsbransjen og offentlig sektor. I perioden 2010 til 2017 var Bendiksen partner i advokatfirmaet Brækhus DA.

– Vi er glade for å ha advokat Bendiksen med oss på laget. Særlig vil hennes kompetanse på grønne byggeprosjekter være en styrke for NBBL og boligbyggelagene i vårt interessepolitiske arbeid. At det er lønnsomt å tenke grønt er det bred enighet om, og det stilles også krav til bærekraft når banker skal finansierer nye prosjekter, sier direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, Henning Lauridsen.

Bendiksen sitter også i styret i Norsk Bygg og eiendomsforening (NBEF).

- Det er inspirerende å komme til en organisasjon som har et helhetsperspektiv på boligutvikling. Boligbyggelagene slutter ikke å ta ansvar etter at boligen er bygget, men har et sterkt fokus på boligforvaltning og bomiljø. Her kommer jeg til å få god bruk for min kompetanse på grønne bygg, men selvsagt også kontraktsrett, entreprise, erstatningsrett og forsikringsrett, sier Laila Marie Bendiksen i en kommentar.
 


Kommunikasjonsrådgivere

Lise Lotte Monsen
Kommunikasjonsrådgiver og digital designer
E-post: lm@nbbl.no
Telefon: 92680570
Beate Kvien
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: bk@nbbl.no
Mobil: 91822709

Heis

NBBLs nettside med informasjon om
etterinnstallering av heis
i borettslag og sameier


www.nbbl.no/heis

Oppgradering i borettslag og sameier

Hvordan kan borettslag og sameier få gjennomslag for oppgradering?


Oppgradering i boligselskap