Conceptior Bolig

Lasse Skjelbred blir toppsjef i nystartede Conceptor Bolig

Skjelbred, som tidligere har hatt stillinger som adm. dir i Sandefjord Boligbyggelag og regiondirektør Vest i Usbl. Blir nå ny adm. dir i Conceptor Bolig.
Lasse Skjelbred har erfaring fra både Usbl og Sandefjord Boligbyggelag. FOTO: Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig er et nyoppstartet selskap som satser på utvikling av boligprosjekter i den indre del av InterCity-området fra Grenland, via Vestfold, Buskerud, Oslo- Akershusområdet og nordre del av Østfold.

- Målet er at selskapet raskt skal komme opp i en takt på å realisere 200 boliger per år i selskapets nedslagsfelt som er det indre InterCity-området, sier Lasse Skjelbred til Bygg.no.

Erfaring fra boligbyggelag

Skjelbred kommer fra stillingen som regiondirektør Vest i boligbyggelaget Usbl. Han har videre vært konstituert adm. dir for Usbl i perioden september 2014 til juni 2015.

Før det har han en lang bakgrunn innen boligutvikling fra en rekke roller. Blant annet adm. dir for Sandefjord Boligbyggelag AL i årene 2002 til 2011, prosjektleder for Treschow-Fritzøe AS i Larvik i årene 2000-2002 og prosjekt- og byggeleder i Trondheim og Omegn Boligbyggelag AL i årene 1996-2000.

Han er utdannet sivilingeniør fra Narvik i 1992 og fra Telemark Ingeniørhøgskole i 1990. Skjelbred har hatt en rekke styreverv tilknyttet sine lederroller innen bolig og eiendomsutvikling, heter det i en melding fra selskapet.
 

Fornøyd styreleder

– Jeg er svært glad for at Lasse Skjelbred har takket ja til å lede Conceptor Bolig. Han har riktig kompetanse, en solid historikk, kan dette markedet og har god lokalkunnskap som blir viktig når vi nå satser med fokus på den indre del av InterCity-området. Vi har lang erfaring som utviklere av eiendom med fokus på leiligheter og vil nå ytterligere styrke vår satsing, sier Petter Øygarden (60) til bygg.no.

Øygarden går nå inn i rollen som styreleder i Conceptor Bolig AS. De samler nå ca. 1.500 enheter under utvikling i det nye selskapet.

Les hele saken på Bygg.no 


Gi din vurdering: Article Rating

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten! Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer