NBBL i møte med statssekretær Vikre

Onsdag 19. juni møtte NBBL en lyttende og interessert statssekretær, Thorleif Fluer Vikre i Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Nyvalgt styre i NBBL

Landsmøte i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) valgte nytt styre 12. juni. Kirstin M. Leiros fra Ofoten og Midt-Troms Boligbyggelag (OMT BBL) ble gjenvalgt som styreleder.

BOB planlegger verdens første nullutslippsbydel

Bergen trenger 15.000 nye boliger de neste ti årene. BOB ønsker å bygge verdens første bærekraftige kanalby med 1500 boliger laget av tre. Prosjektet har fått det fengende navnet «Trenezia».

Kunnskap, latter og debatt på boligpolitisk konferanse

NBBL er svært godt fornøyd med årets boligpolitiske konferanse. De godt over 100 oppmøtte fikk en dag fylt med spennende presentasjoner fra kunnskapsrike folk, intense debatter og lattermilde øyeblikk.

NBBL på Arendalsuka

Hvert år i uke 33 arrangeres Arendalsuka – Norges største politiske møteplass. I år er det fra 12. til 17. august. NBBL har hatt arrangementer der både i 2017 og 2018. I år deltar vi også – og i en enda mer utvidet form.

Harald Schjelderup blir ny konsernsjef i BOB

Styret i BOB har tilsatt Harald Schjelderup som ny konsernsjef. Han tar over etter Terje W. Gilje, som etter femten år ved sjefsroret slutter etter sommeren.

Boligselskapene har potensiale til å redusere energibruken tilsvarende ett års forbruk av elektrisk energi i Oslo*

To helt nye studier viser et potensiale for energibesparelser ved energirenovering av borettslag og sameier på hele 9 TWh innen 2030. Det betyr at boligselskapene har et potensiale til nesten å oppfylle hele Stortingets mål om 10 TWh reduksjon innen 2030.

Til boligbyggelagene: Søker borettslag til pilotprosjekt

To boligselskap gis muligheten til å prøve løsningen LEDi. LEDi er en bookingløsning som gjør det enklere for kommuner og offentlige bygg å leie ut sine lokaler. Dette gjelder også borettslag og sameier som sitter på felleslokaler som kan leies ut. LEDi er den første representanten fra næringslivet som har knyttet seg til BBL HUB.

Er grønn rehabilitering lønnsomt?

I oktober arrangerer NBBL Teknisk forum, denne gangen i Berlin. Her får du blant annet en gjennomgang av analyser NBBL har gjort som viser at grønnere rehabilitering av bygg gir bedre resultat.

Side5 av 141Først   Forrige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Kommunikasjonsrådgivere

Lise Lotte Monsen
Kommunikasjonsrådgiver og digital designer
E-post: lm@nbbl.no
Telefon: 92680570
Beate Kvien
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: bk@nbbl.no
Mobil: 91822709

Heis

NBBLs nettside med informasjon om
etterinnstallering av heis
i borettslag og sameier


www.nbbl.no/heis

Oppgradering i borettslag og sameier

Hvordan kan borettslag og sameier få gjennomslag for oppgradering?


Oppgradering i boligselskap