NBBLs arbeid med statsbudsjettet

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2020 fremlegges mandag 7. oktober kl. 10. Rundt lunsjtider samme dag vil du kunne lese om de viktigste sakene for boligsektoren og NBBLs reaksjoner på disse.

Bård Folke Fredriksen er ansatt som ny direktør i NBBL

Styret i NBBL har ansatt Bård Folke Fredriksen (52) som ny direktør i NBBL. Han kommer fra stillingen som leder av politisk avdeling i Høyres stortingsgruppe, og sier at han ser frem til å starte i det han selv kaller en drømmeposisjon.

Signerer opprop for bærekraft og økt lønnsomhet

NBBL signerer en stor kampanje for bygg-og eiendomsbransjen. Med det forplikter vi oss til å jobbe mer kostnadseffektivt og bærekraftig.

Beboerstyrt boligutvikling – noe for boligbyggelagene?

Hvordan kan man involvere beboerne mer i boligutviklingen? Det var temaet da NBBL deltok i debatt om beboerstyrt boligutvikling under Oslo Urban Arena 2019.

Boligbyggelagene og NBBL hjelper myndighetene med energieffektivisering av boliger

OBOS, USBL og NBBL møtte direktoratet for byggkvalitet (DiBK) 12.09.2019, sammen med en rekke offentlige og private aktører innenfor boligforvaltning og energibruk. Temaet var «hvilken kunnskap ......

Innholdsrik kurshøst for ansatte i boligbyggelag

I løpet av et år arrangerer NBBL i gjennomsnitt et kurs i måneden for ansatte i boligbyggelag. Vi har laget en oversikt over høstens kurs slik at du ikke går glipp av noe.

Terje W. Gilje takker for seg

Terje W. Gilje (64) nærmer seg sin siste arbeidsdag som administrerende direktør i BOB. Det synes han er vemodig, men som han selv sier: – Det er en tid for alt, og nå passet det bra for meg å trappe ned.

Rentetvil gir rekordhøy boligprisoptimisme

Boligmarkedsbarometeret stiger fra 9,1 i juni til 15,4 i august, det høyeste nivået siden målingene startet i mars 2018. – Oppgangen skyldes først og fremst at også husholdningene har begynt å tvile på om det kommer flere renteøkninger. Barometeret trosser dermed boligprisfallet i juli og varsler fortsatt optimisme, sier sjeføkonom Christian Frengstad Bjerknes i NBBL.

NBBL og KOBBL møtte helse- og omsorgsministeren for å prate om viktigheten av heis

Statsråd Bent Høie (H) tok turen til borettslaget Vennersberg 1 sammen med NBBL og Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Borettslaget i Kongsvinger har etterinstallert heis i fem blokker.

Side2 av 141Først   Forrige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Kommunikasjonsrådgivere

Lise Lotte Monsen
Kommunikasjonsrådgiver og digital designer
E-post: lm@nbbl.no
Telefon: 92680570
Beate Kvien
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: bk@nbbl.no
Mobil: 91822709

Heis

NBBLs nettside med informasjon om
etterinnstallering av heis
i borettslag og sameier


www.nbbl.no/heis

Oppgradering i borettslag og sameier

Hvordan kan borettslag og sameier få gjennomslag for oppgradering?


Oppgradering i boligselskap