1 av 5 nordmenn har medlemskap i boligbyggelag

Boligbyggelagene i Norge fikk 53 000 nye medlemmer i 2018. Totalt er medlemsmassen i landets 41 boligbyggelag nå på 1.050.000.

Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver i NBBL

I Norske Boligbyggelags Landsforbund NBBL er det ledig fast stilling som kommunikasjonsrådgiver. Stillingen hører til i kommunikasjonsavdelingen på tre personer, men som jobber tett med avdelingene interessepolitikk og jus, og innovasjon og kompetanse. Vi ønsker oss en kompetent og engasjert kommunikasjonsrådgiver som kan formidle NBBLs budskap på en treffende måte i alle våre kommunikasjonskanaler og til ulike målgrupper.

Vinn OBOS-prisen 2019!

Hvis du bor i et borettslag, sameie eller boligaksjeselskap som avsluttet en rehabilitering i 2018, kan du nominere boligselskapet til OBOS-prisen for rehabilitering og miljøtiltak. Premien er på 200.000 kroner.

Construction Coffee: Klynger og innovasjonsområder

I april 2018 etablere Obos Constuction City sammen med AF Gruppen. Betonmast har kommet til og sammen er de 3 selskapene motoren i det de omtaler som byggenæringens nye selskapspark. Construction Coffee er møteserien som belyser ulike aktuelle problemstillinger som er viktige for bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen. 

PropTech Innovation samlet 200 til frokostmøte i Bergen

Etter en studietur til New York og Silicon Valley fikk BOBs adm. direktør Terje Gilje ideen om å lage en PropTech- klynge med nasjonale og internasjonale ambisjoner. PropTech Innovation ble født. I slutten av januar samlet de nær 200 deltagere til frokostmøte i Bergen.

Usbl i samarbeid om bildelingstjeneste

Boligbyggelaget Usbl har inngått en samarbeidsavtale med Bertel O. Steen om bildelingstjenesten Biliblant. Det betyr at Usbl vil kunne tilby bildeling til alle borettslag og sameier som forvaltes av dem. Avtalen er et viktig tiltak i miljøsatsingen til Usbl.

Folks tro på høyere boligpriser stiger igjen

Boligmarkedsbarometeret stiger fra -0,4 i desember til 4,9 i januar. Det er det høyeste nivået siden september. Oppgangen skyldes høyere boligprisforventninger og solid utvikling i norsk økonomi.

Nabovarsling blir heldigital

En ny løsning kalt eNabovarsel gjør det nå mulig å sende digitale nabovarsler via Altinn. Henning Lauridsen, direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, sier ordningen er veldig positiv.

Snart lanseres nytt beboerkurs

Boligbyggelagene erfarer at beboere i borettslag og sameier ikke alltid har like god kunnskap om hva de har kjøpt. Derfor lanserer NBBL i disse dager et beboerkurs – også på flere språk.

Side1 av 133Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Heis

NBBLs nettside med informasjon om
etterinnstallering av heis
i borettslag og sameier


www.nbbl.no/heis

Oppgradering i borettslag og sameier

Hvordan kan borettslag og sameier få gjennomslag for oppgradering?


Oppgradering i boligselskap

Lina Støen

Lina Støen
Senior kommunikasjonsrådgiver

Jeg er nettredaktør for NBBL. Ta kontakt med meg hvis du har innspill og forslag til saker vi kan bruke.

E-post: ls@nbbl.no
Mobil: 990 91 203
Lise Lotte Monsen
Kommunikasjonsrådgiver
E-post: lm@nbbl.no
Telefon: 92680570