NBBL presenterer første episode av Boligpodden

I dag lanserte NBBL sin flunkende nye podcast, Boligpodden – en podcast om det som rører seg i boligmarkedet og i samfunnet for øvrig. Les videre for å finne ut mer om podcasten og hvor du kan lytte til første episode.

Å lage podcast har vært en av NBBLs ambisjoner over lengre tid, og endelig er vi i mål. I første episode snakker vi om aktuelle tema som startlån i Husbanken og boliglånsforskriften, men lytterne får også bli litt bedre kjent med de som skal lede programmet: Lina, Christian og Stian.

Lina Støen er kommunikasjonsrådgiver, mens Christian F. Bjerknes er økonom og boliganalytiker og Stian Oen er interessepolitisk rådgiver. Alle tre jobber på avdeling for interessepolitikk og kommunikasjon i NBBL.

Boligpodden skal gis ut tirsdager annenhver uke og vil være en god blanding av aktuelle tema innen bolig, boligpolitkk og samfunn, spennende gjester og litt fjas innimellom.

Hvor kan du lytte til Boligpodden?

Boligpodden er tilgjengelig på en rekke plattformer:

Klikk her for å komme direkte til Boligpodden på SoundCloud (nettleser)
Klikk her for å komme direkte til Boligpodden på iTunes/Apple Podcasts

Har du telefon med Android operativsystem kan du bl.a. bruke appen Podcast Addict. I appen søker du etter Boligpodden og finner alle utgitte episoder tilgjengelige.

På SoundCloud lar vi deg også laste ned episodene direkte til din datamaskin i nettleser. Du kan også lytte til Boligpodden i SoundClouds app. Også der søker du for å finne. Er du registrert bruker på SoundCloud kan du følge oss og få oppdateringer hver gang en ny episode blir lagt ut.

I iTunes kan man abonnere på podcasten, og vi blir selvsagt veldig glade hvis dere legger igjen en liten omtale i appen (en standard-app på iPhone som heter Podkaster).

Vi gleder oss til å gi dere mer spennende innhold fremover!


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer