NBBL Fulltegningsforsikring forsikrer Linjekvartalet 2 i Sørumsand

NBBL Fulltegningsforsikring har inngått avtale med BORI om fulltegningsforsikring av prosjektet Linjekvartalet 2.

Bakke AS har tidligere solgt og ferdigstilt Linjekvartalet, og nå står Linjekvartalet 2 for tur. Prosjektet ligger sentralt i Sørumsand, med kort avstand til togstasjonen i øst og med elven i nord.

Særegent bygg

Bygget blir særegent med en monolittisk identitet, store glassflater og rytmiske fasadefelt, utformet som en omvendt "Z" og med to gårdsrom i etasjen over næringen.

Prosjektet tilbyr en variasjon av leilighetstyper, og alle boligene vil få integrerte hvitevarer, vannbåren gulvvarme, balkong/innglasset vinterhage og felles takterasse. Parkeringsplass medfølger i 3- og 4-roms. I tillegg har kjøperne anledning til å få få Husbankfinansiering, som for tiden har ca. 1,6% i rente p.a.

Vellykket prosjekt

Sørumsand er et aktivt tettsted og naturlig knutepunkt i Sørum kommune. Selv om det har vært flere prosjekter i området i senere tid, tyder alt på at det fortsatt er behov for flere leiligheter. Linjekvartalet 2 ble lansert i starten av desember 2017, og har til midten av januar 2018 solgt 31 av 80 boliger. Prosjektet går dermed foran som et godt eksempel på at nedgangen i markedet ikke gjelder for alle.


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer