Debatt om «leie-til-eie»-modeller under NBBLs boligpolitiske konferanse

Leder i AUF, Mani Hussaini og lederen for Oslo Unge Høyre, Nicolai Langfeldt skal diskutere "leie-til-eie" på boligpolitisk konferanse 14. juni.
Er det utvikling av nye «leie-til-eie»-modeller som gir den beste inngangen i boligmarkedet for ungdom, eller er det andre veier og virkemidler som er bedre? NBBL tar de viktige spørsmålene på vår boligpolitiske konferanse, godt styrt av Terje Svabø.

På boligpolitisk konferanse vil vi presentere to ulike «leie-til-eie»-modeller. En fra Bate Boligbyggelag i Stavanger og en fra TOBB i Trondheim.

Ungdomspolitikerne i debatt

Etter en presentasjon av de forskjellige modellene, får lederen for Oslo Unge Høyre, Nicolai Langfeldt og leder i AUF, Mani Hussaini, mulighet til å debattere om dette er en god inngang på boligmarkedet for ungdom. Eller om det heller er andre tiltak som må til.

Spennende program

Det blir debatt politisk debatt med Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner , Knut Arild Hareide (KrF), Trine Skei Grande (V) og Marianne Martinsen (Ap). Hør sjeføkonom i Eika Gruppen Jan Ludvig Andreassen snakke om den berømte boligboblen, og hvorfor boliger er så viktig for deg, din familie og samfunnsøkonomien. Til slutt blir det deilig lunsj på Hotell Bristol.

Velkommen!

Les om Bates «Leie-eie» og TOBBs «Leie før eie».

 


Gi din vurdering: Article Rating

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer