Vinn priser på NBBLs landsmøte

50.000 er premien til det borettslaget som vinner Miljøprisen eller Tilgjengelighetsprisen på NBBLs landsmøte til sommeren.
Apanesbakken borettslag fikk NBBLs miljøpris 2007. Boligene er bygget med 35 cm isolasjon i tak, 25 cm isolasjon i vegg og har varmegjenvinning fra ventilasjon (foto: Hanne Isdal).

-Dette er en utmerket mulighet for borettslag til å vise fram sine beste ideer og løsninger, sier adm. dir i NBBL Ralph Norberg.

Miljøprisen har lang tradisjon
Miljøprisen på 50 000 har vært delt ut siden 1991 og den skal bygge opp under en bærekraftig utvikling. Den kan tildeles både nybyggings, fornyelses- og forvaltningsprosjekter hvor det er lagt vekt på økologiske hensyn.

De tre siste vinnerne har vært Apanes Borettslag i Alta, OBOS' energiprogram og Georgenes Verft, et borettslag i Bergen.

Tilgjengelighet - mer enn heis
Tilgjengelighetsprisen, også den på 50 000 kroner, ble første gang delt ut i 2005. God tilgjengelighet handler om mer enn heis, det handler om å gi alle lik adgang til boligområdene, fra borettslagets innkjørsel og inn i leiligheten.

Tidligere vinnere har vært Byhagen Borettslag i Oslo og Follo Boligbyggelag for universell utforming i borettslagene Nordbyhagen og Lemannsvingen.

Ønsker du å melde på borettslaget ditt?
 
Kontaktpersoner
Miljøprisen: Kontakt Karl Erik Tande Bjerkaas
Tilgjenglighetsprisen: Kontakt Karoline Maus Berg 

Påmeldingsfrist er 1. april og prisene deles ut på NBBLs landsmøte i juni.

 


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer