Innholdsrik kurshøst for ansatte i boligbyggelag

NBBL arrangerer en rekke kurs for boligbyggelagsansatte. Her fra kurs i digital markedsføring tidligere i år. (Foto: NBBL)
I løpet av et år arrangerer NBBL i gjennomsnitt et kurs i måneden for ansatte i boligbyggelag. Vi har laget en oversikt over høstens kurs slik at du ikke går glipp av noe.

Vi er i full gang med høstsemesteret og har allerede gjennomført Autorisasjonskurset, hvor 134 regnskapsførere fra boligbyggelag over hele landet møttes i flotte Gdansk for å dekke det årlige kravet om etterutdanning.

Nettverksforum for jurister

Dato: 17. og 18. september
Sted: Scandic St. Olavs plass, Oslo

Dette forumet er en eksklusiv samling for jurister i boligbyggelag. For å kunne tilby gode forvaltningstjenester, må boligbyggelagene ha tilgang på høy og relevant juridisk kompetanse. Vi har samlet erfarne advokater fra OBOS, Usbl og NBBL, noe som gir årets forum et internt fokus med søkelys på god praksis. Forumet skal også være et sted å bygge nettverk og styrke fagmiljøet til boligbyggelagenes jurister.

Se fullt program
Meld deg på

Bolig hele livet – konferanse for alle

24. og 25. september arrangerer NBBL, Husbanken, Pensjonistforbundet og Råd for et aldersvennlig Norge konferansen «Bolig hele livet» i Kristiansand. Den kan du lese mer om her. Man trenger ikke være ansatt i et boligbyggelag for å melde seg på denne.

Teknisk forum

Dato: 22. og 23. oktober
Sted: Maritim proArte Hotel, Berlin, Tyskland

Teknisk forum passer særlig for ansatte i boligbyggelagenes tekniske avdelinger. På dette kurset får man en praktisk gjennomgang av brannsikkerhet under vedlikehold og rehabilitering. Videre ser vi på et mulighetsstudium NBBL har gjennomført for å se på alternative, grønne løsninger i rehabiliteringsprosjekter. På kurset blir det ellers både praktisk orientert jus og en befaring av et tysk rehabiliteringsprosjekt v/NTNU-professor Svein Bjørberg.

Se fullt program
Meld deg på

Forvaltningsforum

Dato: 5. og 6. november
Sted: Clarion Hotel Oslo

Dette er forumet for deg som ønsker faglig utvikling og å bygge nettverk. Her blir du både faglig inspirert og oppdatert. Som pangstart kommer tidligere Premier League-dommer Bobby Madley, hvis mantra er at gode prestasjoner krever gode forberedelser. Fra Moementum kommer Ole-Bengt Moe. Han skal kjøre workshop om hvordan man kan bli en god selger og samtidig en trygg rådgiver. NBBLs egne advokater skal ta opp tema som bl.a. styreansvar og vedtektsjusteringer, og vi får en gjennomgang av boligbyggelagenes målgrupper basert på ekstern analyse.

Se fullt program
Meld deg på

Før året er omme arrangeres også følgende kurs:

  • Lederkonferansen – 19. november, Oslo
  • Grunnleggende jus (modul 2) – 3. og 4. desember, Oslo

Program og info om påmelding for disse kommer fortløpende.

Kurset Regnskap 2.0 som egentlig skulle gå 12. og 13. november har blitt utsatt til neste år.

Vi arrangerer også to frokostmøter som er gratis og åpne for alle:


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer