Stilling ledig: Administrerende direktør i NBBL

NBBLs administrerende direktør Thor Eek slutter etter 28 år i NBBL, de siste 8 årene i stillingen som administrerende direktør. Nå søker vi etter hans etterfølger.

Administrerende direktør

NBBL ønsker å påvirke myndighetene slik at det føres en aktiv og bærekraftig bolig- og bygningspolitikk som sikrer folk i Norge rett til en god bolig og et godt bomiljø.

Vi søker etter ny administrerende direktør som forstår samfunnsoppdraget og sikrer at NBBL har en solid interessepolitisk posisjon. Dette skjer i en god dialog med NBBLs styre.

Aktuelle kandidater kan vise til ledererfaring fra virksomheter av en viss størrelse og solid politisk forståelse. Erfaring fra boligbygging eller boligpolitikk vil være en stor fordel. Har du i tillegg erfaring fra å delta i det offentlige ordskiftet, vil det være ideelt.

Vi legger stor vekt at du har en involverende lederstil og en kommunikasjonsform som gir god dialog internt og eksternt. Vår nye administrerende direktør har dessuten en væremåte som bidrar til samhandling, motivasjon og entusiasme.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og en organisasjon med kompetente medarbeidere.

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Hodejegerne as, Gro Møllerstad, tlf 915 59 752 eller Åsta Braathen, tlf. 989 01 025.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 25.8.


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer