Vinn OBOS-prisen 2019!

Med den årlige prisen vil OBOS gi noe tilbake. Fjorårets vinner var Voldsløkka borettslag. (Foto: OBOS)
Hvis du bor i et borettslag, sameie eller boligaksjeselskap som avsluttet en rehabilitering i 2018, kan du nominere boligselskapet til OBOS-prisen for rehabilitering og miljøtiltak. Premien er på 200.000 kroner.

Prisen har blitt delt ut årlig siden 1990 for å sette søkelys på den viktige innsatsen som gjøres for å ruste opp borettslag og sameier i det ganske land. Den skal bidra til å fremheve at arbeidet er bekostet av beboerne og i tillegg skape positiv oppmerksomhet rundt den kontinuerlige oppgraderingen av store boligområder.

Alle typer boligselskap kan delta, uavhengig av om de er forvaltet av OBOS. Hvilken type rehabilitering som er utført har heller ikke noe å si.

Vinneren får ikke bare heder og ære, men tildeles også 200.000 kroner. For spesielt grønne og sosiale miljøtiltak kan juryen også dele ut en ekstra miljøpris på 50.000 kroner.

Juryen ledes av Kari Pahle, og består i tillegg av sjefarkitekt Dag Kristian Bjørnland fra plan- og bygningsetaten i Oslo, sjefredaktør Arve Brekkhus i Byggeindustrien og kommunikasjonsrådgiver Henrik Sørlie i OBOS.

Søknadsfrist er mandag 4. mars 2019.

Les den fullstendige listen med kriterier og meld deg på her.


Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer