Saker i 2018

Prognosesenteret + NBBL = Frokostmøte

Senker høstmørket seg over boligmarkedet? Makroøkonomene Nejra Macic, Prognosesenteret, og Christian Frengstad Bjerknes, NBBL, presenterer ferske tall som gir oss svar på frokostmøte 28. august. Hold av datoen!

God sommer!

Vi i NBBL vil ønske alle en riktig god sommer og en fin ferie.

Boligprisene økte 1,7 prosent

NBBLs prisstatistikk viser at prisene på borettslagsboliger steg 1,7 prosent 2. kvartal 2018. Den høyeste veksten er i Oslo med nær 6 prosent i 2. kvartal.

Boligmarkedsbarometer: Troen på boligprisoppgang øker, igjen

Stadig flere husholdninger tror på økte boligpriser det kommende året. Den varslede renteoppgangen ser dermed fortsatt ikke ut til å bite på optimismen i norsk økonomi. Boligmarkedsbarometeret økte fra 13,5 til 14,0 i juni.

Ny boligstrategi: Lite nytt fra regjeringen 

Regjeringen la frem fredag 22. juni «Fornyet strategi for boligmarkedet». Førsteinntrykket er at det mangler konkrete tiltak for å følge opp flere av målsetningene i regjeringsplattformen.

Boligpolitikken må samordnes

Boligprodusentene, Eiendom Norge og NBBL har i dag sendt et brev til statsminister Erna Solberg (H) hvor de ber henne samordne boligpolitikken i regjeringen.

Boliglånsforskriften er nødvendig, dessverre

Å regulere boliglån er en balansekunst, noe Siv Jensen mestrer, for dette er i all hovedsak en boliglånsforskrift for folk flest. 

Apokalyptika - en framtid uten aktiv boligpolitikk!

Hva skjer om NBBL ikke får gjennomslag for sitt boligpoligpolitiske program? Tippoldebarnet til Thor Eek kom gjennom skjermen på årets boligpolitiske konferanse og hadde skremmende nyheter...

Gi sameier mulighet til å hindre intens hyblifisering

Vi vil ha mer makt til sameiene, sier Henning Lauridsen til Dagsavisen.

Side1 av 6Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer