Saker i 2015

Endring i størrelsen på eierskiftegebyr og forkjøpsrettsgebyr

Endring i størrelsen på eierskiftegebyr og forkjøpsrettsgebyr
Rettsgebyret økes med 19 prosent fra kr 860 til kr 1025 fra 1. januar 2016. Det har betydning for eierskiftegebyr og forkjøpsrettsgebyr i borettslag.

NBBLs julehilsen 2015

NBBL takker for godt samarbeid i 2015 og ønsker alle en god jul og et godt nytt år. Vår julehilsen i 2015 er et gavekort til stiftelsen Shelter Norway som støtter fattige grupper i Tanzania, Kenya og Zimbabve i deres arbeid for bedre bolig og bomiljø.

Ledig stilling: seniorrådgiver - plan og bygg

Ledig stilling: seniorrådgiver - plan og bygg
NBBL søker en allsidig og erfaren medarbeider med bakgrunn fra plan- og byggeprosesser. NBBL arbeider for at boligbyggelagene skal få så gode betingelser som mulig i sin rolle som boligutviklere. Vi søker derfor en person som kan bidra til å påvirke rammebetingelsene slik at det blir lettere å bygge gode og rimelige boliger. Søknadsfrist: 8. januar.

Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?

Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?
NBBL søker etter kommunikasjonsrådgiver i fast stilling. Dette er en mulighet til å jobbe i en spennende sektor og organisasjon som berører viktige samfunnsområder. Vi trenger en kompetent og engasjert medarbeider som kan formidle våre budskap på en god måte i alle våre kommunikasjonskanaler. Søknadsfrist: 8. januar.

Boligprisene i november

Først ute med å varsle prisoppgang i november var GARANTI Eindomsmegling. Fra oktober til november hadde prisene deres steget med 1,5 prosent. Obos hadde en prisnedgang på 1,0 prosent, mens Eiendom Norge meldte om en oppgang på 0,4 prosent.

Liten effekt av Enovas satsing på energieffektivitet i bygg

Liten effekt av Enovas satsing på energieffektivitet i bygg
Riksrevisjonen har evaluert myndighetenes arbeid med energieffektivitet i bygg. Rapporten bekrefter det NBBL gjentatte ganger har hevdet overfor Enova: Støtten som boligselskapene kan få er ikke utformet slik at det realiserer potensialet for energieffektivisering i eksisterende bygningsmasse.

- Over 30 000 boliger må bygges for å takle flyktningestrømmen til neste år

- Over 30 000 boliger må bygges for å takle flyktningestrømmen til neste år
Det sier adm. direktør Thor Eek i NBBL til Dagens Næringsliv 27.11. Eek mener at for lite boligbygging de siste årene har ført til et underliggende behov for boliger. Behovet for flyktningeboliger bør stort sett dekkes gjennom leiemarkedet

Vellykket frokostmøte

Med nærmere 100 tilhørere i salen åpnet adm. direktør Thor Eek NBBLs frokostmøte på Grand Hotel 25. november. I sin introduksjon tok Eek for seg fem forhold i og rundt det norske bolig- og kredittmarkedet.

NBBL på TV2 om situasjonen i boligmarkedet

NBBLs Thor Eek snakket om situasjonen i boligmarkedet på TV2 Nyhetskanalens morgensending 25. november. Eek snakket blant annet om behovet for økt boligbygging, forenklinger i regelverk, boligbehovet flyktningestrømmen skaper og unges situasjon på boligmarkedet. Her kan du se innslaget.

Side1 av 9Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer