Saker i 2013

NBBLs julehilsen 2013

NBBL takker for godt samarbeid i 2013 og ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år. NBBLs julehilsen 2013 sendes i form av et gavekort til stiftelsen Shelter Norway. Shelter Norway støtter Afrikas fattigste i deres arbeid med å skaffe seg en verdig bolig og et trygt bomiljø.

- Erna, det trengs politisk gjennomføringskraft!

- Erna, det trengs politisk gjennomføringskraft!
Det skriver adm. direktør i NBBL Thor Eek på sin blogg. Han referer til en gjestekommentar Solberg hadde på bygg.no få dager etter at hun tiltrådte. Der mener Eek hun kom med en god virkelighetsbeskrivelse av norsk boligpolitikk.Det Eek savner er at Solberg gjennomfører noe av det de borgerlige partiene var enige om før valget.

NBBL søker etter kommunikasjonssjef

NBBL søker etter kommunikasjonssjef
NBBL søker en erfaren og dyktig kommunikasjonssjef til nyopprettet stilling. Vi ønsker en person som har solid kommunikasjonsfaglig bakgrunn, med stort nettverk og som kan løfte og lede vår eksternkommunikasjon.

Overtar megler i Bergen

Overtar megler i Bergen
EiendomsMegler 1 overtar fra årsskiftet BOB Eiendomsmegling AS. Med 1000 formidlinger i året, blir selskapet blant de største i Bergen.

Boligprisene fortsetter å synke

Boligprisene fortsetter å synke
For tredje måned på rad faller boligprisene. Boligprisene falt med nye 1,3 prosent fra oktober til november, viser tall fra Eiendomsmeglerforetakenes Forening (Eff).

Lite nytt fra ny regjering

På NBBLs boligpolitiske frokostmøte 27. november kom ikke statssekretær Per Willy Amundsen med nye boligpolitiske tiltak, bare lovnader om at regjeringen skulle være lydhøre for boligbransjens innspill.

NBBL: Det trengs kreative tiltak i boligmarkedet

NBBL: Det trengs kreative tiltak i boligmarkedet
Den siste tiden har boligprisene vist en fallende tendens. Thor Eek i Norske Boligbyggelag, ber regjeringen tenke kreativt for å holde boligbyggingen i gang og viser til leie-til-eie prosjekter igangsatt av boligbyggelag i Bergen og Stavanger.

Stor pågang på NBBLs frokostmøte

NBBL inviterer til boligpolitisk frokostmøte 27. november. Da skal nærmere 130 personer starte dagen med deilig frokost og frisk boligdebatt på Grand hotell.

Begrensning av fradrag for rentekostnader i interessefelleskap

Begrensning av fradrag for rentekostnader i interessefelleskap
I statsbudsjettet foreslås det å redusere fradraget for rentekostnader knyttet til interne lån i selskaper og for ordinære lån garantert av morselskapet. Forslaget vil gjøre det vanskeligere og dyrere å bygge boliger. Det er en effekt NBBL ikke trodde regjeringen ville gå inn for.

Side1 av 9Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer