Saker i 2007

Allsidig direktør til Stor-Bergen Boligbyggelag

Anne Gine Hestetun er tilsatt som ny administrerende direktør i Stor-Bergen Boligbyggelag. Hun tiltrer 1. april 2008, da Per Eystein Thue går av med pensjon.

Sponser VM-sendingene

I to uker framover satser Norske Boligbyggelag på damehåndball. - Vi sponser VM-sendingene på TV2 og heier selvsagt på de norske jentene, sier markedssjef Åsne Graver i NBBL Partner.

Første tur med TOBB Omsorg

60 medlemmer fra Trondheim og Omegn Boligbyggelag (TOBB) tilbrakte nylig en uke på Kypros. Reisen var den første i regi av boligbyggelagets selskap TOBB Omsorg.

Nært forhold til idretten

Mange av landets boligbyggelag har et nært forhold til idrettslagene på sine hjemsteder. I Bergen arrangerer to av boligbyggelagene egne fotballturneringer i november.


Færre boligbyggelag i Norge

Det blir færre boligbyggelag i Norge. Siste uke slo Ås Boligbyggelag i Akershus og Nesbyen Boligbyggelag i Buskerud seg sammen med større boligbyggelag i naboområdet.

Geir Ove Skogø overtar i Usbl

Geir-Ove Skogø er ansatt som ny administrerende direktør i Boligbyggelaget Usbl etter Kjell Jakobsen som går av med pensjon 1. september i år.

 


NBBL nedsetter Framtidsutvalg


Usikkerhet i en rekke miljøer rundt hva som bør  være mål og virkemidler i en framtidig boligpolitikk, danner bakteppet når NBBL nå går inn for å opprette et "framtidsutvalg".

Bergenserne elsker trygghet

Bergenserne elsker trygghet
Borettslagsbeboerne i Bergen elsker at boligen ligger i et trygt område, og de bor i større boliger enn kollegaene i de andre storbyene. Det viser funn fra NBBLs ferske borettslagsundersøkelse.

Ny samvirkelov vedtas i dag

I dag - 31. mai - vedtar Stortinget Norges første alminnelige lov om samvirkeforetak. Men hva er et samvirkeforetak? Hvorfor trenger Norge en samvirkelov? Og hva går loven ut på? Her er noen av svarene.

Side1 av 2Først   Forrige   [1]  2  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer