Stor interesse for ny bilforsikring

OBOS og Trygg Hansa har inngått en avtale om bilforsikring for OBOS-medlemmer. 140 000 OBOS-medlemmer tilbys markedets rimeligste bilforsikring. Forsikringen har fri kjørelengde og er bonusfri.

Regjeringen positiv til NBBLs forslag

Jeg er enig i at det bør tas noen krafttak i boligpolitikken, skriver Kommunal-og regionalminister Odd Roger Enoksen i et svar til NBBL, som i begynnelsen av august ba regjeringen sette i verk konkrete tiltak for å bedre boligsituasjonen spesielt for ungdom.

Nå bør det tas et krafttak i boligpolitikken

I et brev til regjeringen foreslår NBBL at Husbankens rammer utvides med 2 milliarder kroner i år 2000 og en sterk satsing på ungdomsboliger. Minimum 1000 nye ungdomsboliger bør ferdigstilles neste år mener NBBL.

Sterk prisøkning i Kongsvinger

Kongsvinger og omegn bbl (KOBBL) har fra første til andre kvartal registrert den høyeste prisøkningen i boligbyggelagets historie. Prisene steg med 31,3 prosent i denne korte perioden. I løpet av andre kvartal har eneboligene i Kongsvinger by økt med rundt 10 prosent, skriver avisen Glåmdalen 17.juli.

OBOS-rekkehus til 3,5 millioner

Et OBOS-tilknyttet rekkehus på Sogn er solgt for rekordprisen 3,52 millioner kroner. I innflyttingsåret 1989 kostet rekkehuset 1,65 millioner kroner

Husbankens kasse er tom: Lån til omsorgsboliger

Sysler boligbyggelaget med planer for nye omsorgsboliger? Glem i så tilfelle Husbanken når det skal søkes om byggelån til prosjektet i år.

Omsorgsboliger fortsatt viktig

Mer enn en fjerdedel av boligsamvirkets ferdigstilte boliger i 1998 var omsorgsboliger

Bondevik: Vi trenger samarbeid med boligsamvirket

-Regjeringen er i ferd med å sette i gang en bred gjennomgang av boligpolitikken. I dette arbeidet er vi avhengig av - og ønsker- en god dialog og godt samarbeid med boligsamvirket, sa Statsminister Kjell Magne Bondevik i sin tale til landsmøtet i NBBL, som åpnet i Oslo 15.juni.

Boligsamvirket med nytt nettsted

Boligsamvirket.no er på lufta fra 7.mai 1999 med et helt nytt nettsted som tar sikte på å samle boligbyggelagene i Norge på internett. Fellessidene er laget av NBBL, A/L Norske Boligbyggelags Landsforbund. Her kan man bl.a. søke etter ny bolig, finne omfattende informasjon om borettslag og boligbyggelag, lese om medlemsordeler og finne oppdaterte nyheter og artikler om bolig og boligsamvirket.

Side459 av 459Først   Forrige   450  451  452  453  454  455  456  457  458  [459]  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer