Norges Bank kutter rente

Norges Bank kuttet onsdag renta med en halv prosent.

Boligpriser møter veggen?

Norges Bank heller nå kaldt vann i blodet på alle dem som tror at prisfesten på bruktboliger vil fortsette i lang tid. For slår antakelsene til sentralbanken til, møter den galopperende prisvekstfesten vi har sett de siste årene veggen allerede til neste år, skriver Dagsavisen idag.

Rentekutt om hjørnet?

Uten å si det rett ut er signalet fra sentralbanksjef Svein Gjedrem ikke til å misforstå: Allerede onsdag til uka kan Norges Bank komme til å sette ned renta for femte gang i år. Markedet venter at kuttet denne gangen kan bli så stort som 0,5 prosent, skriver Dagsavisen idag.

August: OBOS-boliger opp over 5 prosent

Prisgaloppen fortsetter: I august gikk prisene opp 5,4 prosent fra juli for omsatte boliger i OBOS-tilknyttede borettslag. Fra januar til august har OBOS-prisene steget med 26,8 prosent.

Leieboerforeningen: Utsett opphevelsen av husleiereguleringen

Boligmarkedet er så opphetet at den planlagte opphevelsen av husleiereguleringen må utsettes til forholdene er mer normalisert. Dette innebærer blant annet at Staten må sørge for fart i oppbyggingen av en ny allmennyttige boligsektor slik Stortinget vedtok tidligere i år. Dette skriver Leieboerforeningen i et brev til regjeringen v/ statsminister Kjell Magne Bondevik.

Skedsmo: Utsolgt på 15 minutter

Skedsmo Boligbyggelag (SBBL) hadde 19.august tildelingsmøte for 18 nye to-roms leiligheter på Holt Vestvollen i Skedsmo. Etter at det var gitt orientering om boligene, priser, byggetid m.v., ble alle 18 leiligheter solgt i løpet av 15 minutter. Kjøperne var i hovedsak unge mennesker.

Stor interesse for ny bilforsikring

OBOS og Trygg Hansa har inngått en avtale om bilforsikring for OBOS-medlemmer. 140 000 OBOS-medlemmer tilbys markedets rimeligste bilforsikring. Forsikringen har fri kjørelengde og er bonusfri.

Regjeringen positiv til NBBLs forslag

Jeg er enig i at det bør tas noen krafttak i boligpolitikken, skriver Kommunal-og regionalminister Odd Roger Enoksen i et svar til NBBL, som i begynnelsen av august ba regjeringen sette i verk konkrete tiltak for å bedre boligsituasjonen spesielt for ungdom.

Nå bør det tas et krafttak i boligpolitikken

I et brev til regjeringen foreslår NBBL at Husbankens rammer utvides med 2 milliarder kroner i år 2000 og en sterk satsing på ungdomsboliger. Minimum 1000 nye ungdomsboliger bør ferdigstilles neste år mener NBBL.

Side458 av 459Først   Forrige   450  451  452  453  454  455  456  457  [458]  459  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer