Nye utleieregler gjør det enklere for eierne

Fra nyttår kan eiere i borettslag leie ut boligen sin i inntil 30 dager i året uten å spørre styret. NBBL tror oppmykningen av regelverket gjør det enklere for eierne.

Du bestemmer ditt fremtidige boliv!

Det er fredag kveld og familien er samlet. Ikke foran «gullrekka» på NRK, men en interaktiv nettside på PC’en. Alle ønsker å komme med ideer til hvordan sitt eget borettslag skal bli renovert, og det er på skjermen det skjer.

– Forslaget rammer førstegangskjøperne unødvendig hardt

Tirsdag formiddag ble det kjent at Finanstilsynet foreslår ytterligere innstramninger i boliglånsforskriften fra nyttår. NBBL oppfordrer finansministeren til å beholde dagens boliglånskrav: – Lite som taler for en ny periode med kraftig boligprisvekst.

Interessert i eiendomsteknologi?

Teknologibruken i eiendomsbransjen kommer til å eksplodere de nærmeste årene. Nettopp derfor bør du melde deg på Proptech Innovation Conference 24. september i Bergen.

– På tide at sameiene får muligheten til å stoppe plagsomme utleieformer

NBBL har i en høring uttalt seg om regulering av hyblifisering, rett til å sette opp ladepunkt for elbil i borettslag og sameier og enklere regler for eksisterende byggverk. Nå håper vi på bred støtte etter overstått høringsrunde.

To arrangementer samme dag – i to norske byer

Tirsdag 24. september arrangerer NBBL både frokostmøte i Oslo og konferansen «Bolig hele livet» i Kristiansand. Sistnevnte går over to dager.

Opptatt av boligpolitikk? Her er fem kjappe til dine lokalpolitikere

9. september er det igjen klart for valg – denne gangen kommunevalg! Som seg hør og bør er bolig et av de viktigste saksområdene i kommunepolitikken. Derfor vil vi i NBBL hjelpe deg med å vurdere hvilke partier hvem som har den beste boligpolitikken.

Rentetvil gir rekordhøy boligprisoptimisme

Boligmarkedsbarometeret stiger fra 9,1 i juni til 15,4 i august, det høyeste nivået siden målingene startet i mars 2018. – Oppgangen skyldes først og fremst at også husholdningene har begynt å tvile på om det kommer flere renteøkninger. Barometeret trosser dermed boligprisfallet i juli og varsler fortsatt optimisme, sier sjeføkonom Christian Frengstad Bjerknes i NBBL.

NBBL og KOBBL møtte helse- og omsorgsministeren for å prate om viktigheten av heis

Statsråd Bent Høie (H) tok turen til borettslaget Vennersberg 1 sammen med NBBL og Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Borettslaget i Kongsvinger har etterinstallert heis i fem blokker.

Side2 av 459Først   Forrige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer