Leie–til-eie modeller vist frem for statsråden

Hva kan bidra til at flere blir boligeiere? Leie-til-eie er en av løsningene som kommunal- og forvaltningsminister Jan Tore Sanner er nysgjerrig på i den forbindelse.

NBBL: To årsaker til prisvekst i 2018

Selv om prisene begynte å falle andre halvår i 2017, har Thor Eek, adm. direktør i NBBL, tro på vekst i 2018.

Lov å klage på naboens julelys

Mange pynter hus og leiligheter med masse lys i jula. Men hvem klager du til hvis naboens julepynting tar helt av?

Husk å bytte batteri i røykvarsleren!

1. desember er brannvarsIerens dag og god anledning for styrer i borettslag og sameier til å oppfordre beboere til batteribytte og sjekk av varsleren. Vi minner også om hvem som har ansvar for brannvern i borettslag og sameier.

Eierskiftegebyr: NBBL foreslår lovendring for å hindre usikkerhet i markedet

I sameier har det vært vanlig praksis at forretningsfører tar seg betalt av seksjonseier for den jobben som gjøres i forbindelse med et eierskifte i stedet for at betalingen innbakes i forretningsførerhonoraret sameiet tar. Nå har det oppstått uklarheter om dette fortsatt er mulig.

Stor interesse for møte om boligkvalitet

Fører forenklinger i byggereglene til at boligkvaliteten går utfor stupet? Nei, var konklusjonen på NBBLs frokostmøte 22. november . Her møttes politikere, boligbyggere og arkitekter. Men det var uenighet om hvor viktig statlige reguleringer er for å bygge gode boliger. Se bilder fra møtet her.

Opposisjonen vil ha mer startlån

Både Ap og SV går inn for å øke Husbankens lånerammer kraftig i sine alternative statsbudsjetter for 2018. For SV sin del betyr det en styrking av ordningen med startlån, som Husbanken har budsjettansvar for.

Kom på NBBLs frokostmøte 22.11

NBBLs spesialrådgiver Ketil Krogstad inviterer til frokostmøtet "Boligkvalitet utfor stupet" 22. november. Sammen med adm. direktør Thor Eek innleder han møtet på Grand Hotel som starter med frokost kl. 08. Ketil har lang erfaring med temaet fra blant annet Direktoratet for byggkvalitet (DIBK).

Venstre vil ha mer leie-til-eie i kommunene

Venstre går inn i høstens budsjettforhandlinger med forslag om en kraftig styrking av Husbankens lånerammer, samt at det må etableres flere leie-til-eie-modeller i kommunene.

Side9 av 459Først   Forrige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Neste   Sist   

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer