Norske Boligbyggelag > Aktuelt

Forenklinger skal gi billigere boliger 

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har sendt ut forslag til forenklinger av byggteknisk forskrift, nye TEK17 på høring. Målet er at endringene skal komme kjøperne til gode i form av billigere boliger.

Boligprisene i oktober

Fortsatt prisstigning i det meste av landet i oktober.

Baderomsoppussing i borettslag

En baderomsoppussing vil kunne bli en omfattende affære. Er badet gammelt og slitt er det som regel ikke tilstrekkelig å legge nye fliser og bytte baderomsinnredning.

Ikke rør 10-prosent regelen!

Førstegangskjøpere og lavtlønnede vil rammes hardt av Finanstilsynets forslag til innstramming i boliglånsregler. NBBL mener det finnes mer egnede tiltak for å stabilisere boligprisutviklingen enn å gjøre det enda vanskeligere å få kjøpt seg et sted å bo. Derfor må bankenes fleksibilitetskvote på 10 prosent opprettholdes.

Ja til en mer aktiv boligpolitikk

Seks stortingsrepresentanter fra Ap har fremmet et Dokument 8 forslag om en mer aktiv boligpolitikk. Det har vært høring om representantforslaget i kommunal- og forvaltningskomiteen hvor NBBL deltok.

Statsbudsjett 2017: Innspill til kommunal- og forvaltningskomiteen.

NBBL representert ved Thor Eek og Bente Johansen kom med en rekke innspill til Stortingets kommunal- og forvaltningskomité i forbindelse med høring om statsbudsjett 2017.

Velkommen til frokostmøte: Boligskapt ulikhet

Onsdag 30. november arrangerer NBBL sitt årlige frokostmøte på Grand Hotell, Oslo. Tema er boligskapt ulikhet.

Statsbudsjett 2017: Etterspørselen etter heistilskudd øker, men regjeringen kutter

I statsbudsjett 2016 ble det endelig opprettet en egen tilskuddsramme til heis i eldre lavblokker, og rammen var på 90 mill. kroner. I regjeringens forslag til statsbudsjett 2017 kuttes dette til 70 mill. kroner.

Statsbudsjett 2017: Manglende boligpolitisk satsing

I en tid hvor de boligpolitiske utfordringene fyker oppover på den politiske dagsorden, legger regjeringen fram et budsjett som ikke signaliserer noen sterk vilje fra statlig hold til å bidra til større aktivitet i boligsektoren.

Side6 av 524Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist   

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv sortert på år