Unges boligdrøm må bli virkelighet

Unges boligdrøm må bli virkelighet
Thor Eek, administrerende direktør i NBBL, har skrevet en kronikk i Fædrelandsvennen om ungdom og bolig. Eek skriver at "Bolig er vesentlig når man vurderer folks levekår. Det å ha en trygg og god bolig, er en av de viktigste faktorene for den enkeltes velferd og mulighet til å leve et selvstendig liv. Bolig er rammen rundt våre materielle levekår og sosiale liv".

Husbanken er ingen gjøkunge

Husbanken er ingen gjøkunge
I Aftenposten 3. april stiller lederen for eiendomsmeglerne, Christian F. Dreyer, spørsmålet: Vil vi virkelig at Husbanken skal være hovedfinansieringskilden for boligbygging i Norge? Nei, mange av oss, inkludert Norske Boligbyggelag, ønsker ikke en slik situasjon, og det er heller ikke slik det er.

Bruk mobilnummer til ansatte i NBBL

Bruk mobilnummer til ansatte i NBBL
23. april fases fasttelefonnettet vårt ut. Det betyr at hvis du ringer et direkte fasttelefonnummer, får du beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Sentralbordnummeret 22 40 38 50 videreføres.

Stabile boligpriser i årets 1. kvartal

Stabile boligpriser i årets 1. kvartal
Boligprisstatistikken til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) viser et stabilt prisbilde for overgangen 2013 til 2014. En gjennomsnitts borettslagsbolig ble i 1. kvartal omsatt for ca. 2,15 mill. kroner. Det er omtrent det samme som i 4. kvartal 2013, men en nedgang på 2,4 % sammenlignet med 1. kvartal 2013.

Startlån til unge

Startlån til unge
I Aftenposten 28.3 skriver adm. direktør Thor Eek om startlånet. Han advarer mot innstrammingen som Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har varslet. Ordningen skal nå bli mer målrettet mot personer med langvarige bolig- og finansieringsproblemer, som f.eks lavtlønnede, enslige forsørgere, flyktninger og utviklingshemmede.

Færre boligbyggelag gir bedre medlemstilbud

Færre boligbyggelag gir bedre medlemstilbud
NBBLs statistikk viser at antall boligbyggelag går ned, mens medlemmene fortsetter å strømme til. Forvaltningsvirksomheten er også i sterk vekst. I 2013 forvaltet boligbyggelagene i overkant av 440 000 boliger. Det er en økning på 150 000 boliger på 10 år.

Anbefaler fusjon mellom StorBergen og OBOS

Anbefaler fusjon mellom StorBergen og OBOS
Et sammenslått selskap vil ha en tomtereserve på ca 4000 boliger i bergensregionen. –Dette vil styrke både StorBergen og OBOS. Når vi slår oss sammen, gir det et enda større og bedre tilbud for våre medlemmer. Vi sikrer også fremtidig kapital og kompetanse, sier Anne Gine Hestetun, administrerende direktør i StorBergen.

NBBLs boligpolitiske konferanse 2014

Torsdag 12. juni arrangerer NBBL sin årlige boligpolitiske konferanse på Hotel Bristol. Statsråd Jan Tore Sanner i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, konsernsjef Rune Bjerke i DNB og sosiolog Kjetil Rolness er foreløpig bekreftede navn i programmet.

BOB bygger verdens høyeste trehus

BOB bygger verdens høyeste trehus
Til Bergens Tidende sier prosjektsjefen at de egentlig bygger en bro og snur den på høykant. Snart begynner de arbeidet med å reise verdens høyeste trehus ved Puddefjordsbroen.

Side6 av 56Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist