Prisøkning i januar

Prisøkning i januar
Fredag 31. januar meldte GARANTI Eiendomsmegling om en prisoppgang på 1,4 prosent sammenlignet med desember 2013. Kommunikasjonssjef i OBOS, Åge Pettersen kunne 3. februar fortelle at prisene hadde steget 2,4 prosent i januar. 5. februar kom prisene for alle boligene solgt på Finn. De viste også en 2,4 prosents oppgang fra desember til januar.

Mottrekk til Finanstilsynet

Mottrekk til Finanstilsynet
En samlet borgerlig opposisjon ville i 2013 redusere egenkapitalkravet ved boligkjøp. I posisjon ser det nå ut som om Siv Jensen bøyer av for Finanstilsynet, selv om NBBL fortsatt håper at tidligere uttalelser står ved lag.

NBBL: Sanner tar grep

NBBL: Sanner tar grep
- Det er med glede jeg leser at vår nye kommunal- og moderniseringsminister, eller skal vi si boligminister Jan Tore Sanner, har startet å gjennomføre den politikk som ble lovt i valgkampen, sier Thor Eek, adm. direktør i NBBL. Tilrettelegging for økt boligbygging var et av hovedbudskapene de borgerlige partiene gikk til valg på.

NBBL: Applauderer varsel om forenkling av plan- og byggeregler

NBBL: Applauderer varsel om forenkling av plan- og byggeregler
- Noen kaller det bursdag og juleaften på samme dag, jeg kaller det rett og slett sunn fornuft, sier adm. direktør i NBBL Thor Eek til kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanners varsel om forenklede plan- og byggeregler.

Husbanken - en ledestjerne for EU?

Husbanken - en ledestjerne for EU?
Å få satt hjemlig politikk i internasjonalt perspektiv, kan gjøre at man ser klarere hva som virkelig er verdt å ta vare på nasjonalt. I sitt siste blogginnlegg lurer Thor Eek på om det var det som skjedde når statssekretær Per Willy Amundsen var på førjulsreise til Brussel.


Tydelige råd om byutvikling

Tydelige råd om byutvikling
- Den statlige bypolitikken må gi økonomiske og juridiske rammevilkår som gjør det mulig også for lavinntektsgrupper, førstegangsetablerere og innflyttere å bosette seg i byens pressområder.

NBBL: Moderat prisnedgang i fjerde kvartal

NBBL: Moderat prisnedgang i fjerde kvartal
Prisene på borettslagsboliger gikk ned 2,2 prosent fra tredje til fjerde kvartal 2013. - Nedgangen i 4. kvartal er som forventet. Jeg er nesten fristet til å si at nedgangen ikke var så stor som jeg hadde fryktet, sier Thor Eek, adm. direktør i Norske Boligbyggelag (NBBL).

NBBLs julehilsen 2013

NBBL takker for godt samarbeid i 2013 og ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år. NBBLs julehilsen 2013 sendes i form av et gavekort til stiftelsen Shelter Norway. Shelter Norway støtter Afrikas fattigste i deres arbeid med å skaffe seg en verdig bolig og et trygt bomiljø.

- Erna, det trengs politisk gjennomføringskraft!

- Erna, det trengs politisk gjennomføringskraft!
Det skriver adm. direktør i NBBL Thor Eek på sin blogg. Han referer til en gjestekommentar Solberg hadde på bygg.no få dager etter at hun tiltrådte. Der mener Eek hun kom med en god virkelighetsbeskrivelse av norsk boligpolitikk.Det Eek savner er at Solberg gjennomfører noe av det de borgerlige partiene var enige om før valget.

Side6 av 54Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist