Ikke svekk startlånet

Ikke svekk startlånet
Unge i etableringsfasen faller utenfor målgruppen for startlån, skriver adm. dir. Thor Eek i Dagbladet i dag. Les hele innlegget her.

La boligpolitikk avgjøre din stemme

La boligpolitikk avgjøre din stemme
Obos og Selvaag oppfordrer velgerne til å bruke stemmeseddelen for å gjøre det enklere for unge å komme inn på boligmarkedet. De ber velgerne ta stilling til to spørsmål før de avgir sin stemme.

Prisoppgang i august

Prisoppgang i august
Boligprisene for august var 2,4 prosent høyere enn i juli. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene 1,1 prosent høyere enn i forrige måned. Boligprisene er 3,9 prosent høyere enn i august 2012, og 5,8 prosent høyere enn gjennomsnittsprisen for 2012. Det kom fram når eiendomsmeglerbransjen la fram sin prisstatistikk 1. september.

- Bra med reduksjon av egenkapitalkravet

- Bra med reduksjon av egenkapitalkravet
28. august skriver blant andre Aftenposten at de borgerlige partiene er enig om at det skal bli lettere for unge å etablere seg på boligmarkedet. - Det er bra at de ønsker å redusere egenkapitalkravet fra 15 til 10%, sier Thor Eek, adm. dir. i NBBL.

NBBLs boligvalgomat

NBBLs boligvalgomat
Er du opptatt av at det bygges nok boliger, en bedre BSU-ordning eller synes kravet om 15 % egenkapital er urimelig for å få boliglån? Tar du boligvalgomaten får du svar på hvilket parti som er mest enig med deg.

Fraværende boligpolitikk

Fraværende boligpolitikk
– Med noen få hederlige unntak har ikke boligpolitikk skapt den store debatten i valgkampen. Årsaken kan være at regjeringen ikke har levert på området, og opposisjonen vegrer seg mot å love for mye dersom det blir et maktskifte 9. september, sier Thor Eek, adm. dir. i NBBL.

Ikke svekk startlån-ordningen

Ikke svekk startlån-ordningen
Færre får startlån etter at regjeringen tidligere i sommer varslet en innstramming. Det kom fram i en reportasje på NRK Nyhetsmorgen 15. august.

En bedre boligpolitikk

En bedre boligpolitikk
Enklere boligetablering for unge, forenkling i plan- og byggeprosesser og mer fleksible byggeforskrifter er noen av temaene i Norske Boligbyggelags Landsforbunds boligpolitiske program. - Hensikten med vårt boligpolitiske program er å synliggjøre overfor myndighetene hva som må til for å sikre alle som trenger det, tilgang på en god bolig, sier Thor Eek, adm. dir. i NBBL.

Eldre og Bolig 2013

Eldre og Bolig 2013
Det ble fullt hus og stor suksess på Konferansen Eldre og Bolig 2013 i Bergen, 15.–16. oktober. Der så vi nærmere på hva som kreves for å få en nødvendig tilpasning av dagens boligmasse. Hva må gjøres for å bygge gode boliger for morgendagens eldre - kan teknologi være et svar? Her kan du laste ned presentasjonene til de som deltok.

Side6 av 51Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist