NBBL i Dagsnytt 18 om tomtefeste

Loven vil føre til problemer fordi mange har innrettet seg etter en lov som nå blir endret, sa sa Henning Lauridsen, advokat og avdelingsdirektør i NBBL på Dagsnytt 18, onsdag 22. april. Anledningen var en dom i høyestrett om tomtefeste.

Slik får du folk på dugnaden i borettslaget

Slik får du folk på dugnaden i borettslaget
Det er ikke dugnadsplikt i borettslag og sameier, så styret må motivere folk til å stille opp. Hva er den beste måten å gjøre det på?

Årsrapport 2014: Glimt fra interessepolitisk arbeid

Boligbyggelagenes viktigste oppgave er å tilby medlemmene gode boliger med boutgifter de kan leve med. NBBLs viktigste oppgave er å sikre boligbyggelagene gode rammebetingelser og utviklingsmuligheter for sin virksomhet. Samlet sett utgjør dette det sentrale utgangspunktet for NBBLs interessepolitiske arbeid.

Høring: en tryggere bolighandel

Høring: en tryggere bolighandel
For de fleste er det å kjøpe egen bolig den største og mest langsiktige investeringen man gjør i løpet av livet. Samtidig er det knyttet risiko til det å selge og kjøpe bolig.

Tid for generalforsamling

Tid for generalforsamling
Nå er det høysesong for generalforsamlinger i alle borettslag. Hvilke flertall kreves for de ulike vedtakene som skal fattes? Er det nok med en stemmes overvekt for å få gjennom bygging av balkonger? NBBLs advokat Henning Lauridsen gir deg svarene.

NBBLs uttalelse til Scheel-utvalget

NBBLs uttalelse til Scheel-utvalget
Utvalget ble utnevnt av regjeringen for å utrede selskapsskatten og leverte sin innstilling 2. desember 2014. Her er NBBLs synspunkter på utredningen.

1. kvartal 2015: Prisøkning på 5,1 prosent

1. kvartal 2015: Prisøkning på 5,1 prosent
NBBLs prisstatistikk viser en økning på 5,1 prosent fra 4. kvartal 2014 til 1. kvartal 2015. Fra 1. kvartal 2014 har prisene steget 9,3 prosent.

NBBLs boligstatistikk 2014

Her finner du en oversikt over virksomheten til landets 47 boligbyggelag. Det betyr blant annet medlemsvekst, byggevirksomhet, antall forvaltede boliger, boligpriser og bruk av forkjøpsrett. NBBL har gitt ut denne type statistikk siden 1960.

NBBL svært kritisk til endringer i tomtefesteloven

NBBL svært kritisk til endringer i tomtefesteloven
Justisdepartementet la 27. mars frem forslag til endringer i tomtefesteloven. NBBL er svært kritiske til forslaget, sier avdelingsdirektør Henning Lauridsen.

Side6 av 64Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist   

Motta nyhetsbrev fra NBBL

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv