NBBLs boligpolitiske konferanse 2014

På NBBLs årlige boligkonferanse 12. juni vil kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner presentere regjeringens politikk for økt boligbygging. Rune Bjerke, konsernsjef i DNB, vil snakke om bankens rolle i boligmarkedet. Med oss på programmet har vi også sosiologene Berit Nordahl og Kjetil Rolness.

Fusjon vedtatt mellom StorBergen og OBOS

Fusjon vedtatt mellom StorBergen og OBOS
Generalforsamlingene i StorBergen og OBOS har vedtatt at de to boligbyggelagene skal slå seg sammen. – Fusjonen vil få stor betydning for utviklingen av hele bergensregionen. Vår aktivitet skal økes, ikke bygges ned, lover Anne Gine Hestetun, administrerende direktør i StorBergen.

Prisoppgang i april

Prisoppgang i april
I følge Eiendom Norge var boligprisene i Norge 1,3 prosent høyere i april enn i mars 2014. Tidligere denne uken meldte OBOS at deres april-priser i Oslo-området hadde steget med 4,2 prosent sammenlignet med mars.

Boligbyggelag i vest ønsker fusjon med OBOS

Boligbyggelag i vest ønsker fusjon med OBOS
Møre og Romsdal, Ålesund og Kristiansund Boligbyggelag ønsker å utrede muligheten for en fusjon med OBOS. Spørsmålet om forhandlinger skal starte legges fram for generalforsamlingene i boligbyggelagene i løpet av kort tid.

Unges boligdrøm må bli virkelighet

Unges boligdrøm må bli virkelighet
Thor Eek, administrerende direktør i NBBL, har skrevet en kronikk i Fædrelandsvennen om ungdom og bolig. Eek skriver at "Bolig er vesentlig når man vurderer folks levekår. Det å ha en trygg og god bolig, er en av de viktigste faktorene for den enkeltes velferd og mulighet til å leve et selvstendig liv. Bolig er rammen rundt våre materielle levekår og sosiale liv".

Husbanken er ingen gjøkunge

Husbanken er ingen gjøkunge
I Aftenposten 3. april stiller lederen for eiendomsmeglerne, Christian F. Dreyer, spørsmålet: Vil vi virkelig at Husbanken skal være hovedfinansieringskilden for boligbygging i Norge? Nei, mange av oss, inkludert Norske Boligbyggelag, ønsker ikke en slik situasjon, og det er heller ikke slik det er.

Bruk mobilnummer til ansatte i NBBL

Bruk mobilnummer til ansatte i NBBL
23. april fases fasttelefonnettet vårt ut. Det betyr at hvis du ringer et direkte fasttelefonnummer, får du beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Sentralbordnummeret 22 40 38 50 videreføres.

Stabile boligpriser i årets 1. kvartal

Stabile boligpriser i årets 1. kvartal
Boligprisstatistikken til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) viser et stabilt prisbilde for overgangen 2013 til 2014. En gjennomsnitts borettslagsbolig ble i 1. kvartal omsatt for ca. 2,15 mill. kroner. Det er omtrent det samme som i 4. kvartal 2013, men en nedgang på 2,4 % sammenlignet med 1. kvartal 2013.

Startlån til unge

Startlån til unge
I Aftenposten 28.3 skriver adm. direktør Thor Eek om startlånet. Han advarer mot innstrammingen som Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner har varslet. Ordningen skal nå bli mer målrettet mot personer med langvarige bolig- og finansieringsproblemer, som f.eks lavtlønnede, enslige forsørgere, flyktninger og utviklingshemmede.

Side6 av 56Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist