Boligprisene i februar

Boligprisene i februar
Ifølge meglerbransjens boligprisstatistikk som viser omsatte boliger på FINN steg prisene 0,9 prosent i februar. GARANTI og OBOS hadde et prisfall på 1,3 og 1,1 prosent.

Vinorum om boligmarkedet på God morgen, Norge!

Arne Vinorum, administrerende direktør i NBBL Fulltegningsforsikring AS, var TV2s boligmarkedsekspert på "God morgen, Norge" 4. mars. Vinorum mente at 1 prosents nedgang i bruktboligprisene i årets to første måneder omtrent var som forventet. - Det er på langt nær så ille som det 30 prosents prisfallet enkelte tok til orde for høsten 2013, sa Vinorum til programleder Signe Tynning.

NBBL: Foreslår skattefradragsordning for enøk-tiltak

NBBL: Foreslår skattefradragsordning for enøk-tiltak
Norske Boligbyggelag (NBBL) har sammen med sentrale organisasjoner fra byggenæringen og miljøbevegelsen foreslått en skattefradragsordning for enøk-tiltak. Klima- og miljøvernminister Tone Sundtoft mottok 24. februar forslaget fra organisasjonene.

Medlemsrekord: 900 000 medlemmer i Norske Boligbyggelag

Medlemsrekord: 900 000 medlemmer i Norske Boligbyggelag
I 2013 fikk boligbyggelagene i Norge over 50 000 nye medlemmer. Totalt har medlemsmassen økt til i overkant av 900 000 medlemmer - Dette er fantastiske tall og veldig motiverende. Nå kan vi trygt si at boligbyggelagene er en folkebevegelse, sier Thor Eek, adm. direktør i Norske Boligbyggelag (NBBL).

Sivs kompromiss

Sivs kompromiss
Egenkapitalkravet endres ikke, men finansminister Siv Jensen gir tydelige signaler om at Finanstilsynet må gjøre det enklere for førstegangskjøpere. – I NBBL er vi dessuten svært fornøyd med at hun trekker fram fastrentelån som risikodempende for unge, sier Thor Eek, adm. dir i NBBL

Prisøkning i januar

Prisøkning i januar
Fredag 31. januar meldte GARANTI Eiendomsmegling om en prisoppgang på 1,4 prosent sammenlignet med desember 2013. Kommunikasjonssjef i OBOS, Åge Pettersen kunne 3. februar fortelle at prisene hadde steget 2,4 prosent i januar. 5. februar kom prisene for alle boligene solgt på Finn. De viste også en 2,4 prosents oppgang fra desember til januar.

Mottrekk til Finanstilsynet

Mottrekk til Finanstilsynet
En samlet borgerlig opposisjon ville i 2013 redusere egenkapitalkravet ved boligkjøp. I posisjon ser det nå ut som om Siv Jensen bøyer av for Finanstilsynet, selv om NBBL fortsatt håper at tidligere uttalelser står ved lag.

NBBL: Sanner tar grep

NBBL: Sanner tar grep
- Det er med glede jeg leser at vår nye kommunal- og moderniseringsminister, eller skal vi si boligminister Jan Tore Sanner, har startet å gjennomføre den politikk som ble lovt i valgkampen, sier Thor Eek, adm. direktør i NBBL. Tilrettelegging for økt boligbygging var et av hovedbudskapene de borgerlige partiene gikk til valg på.

NBBL: Applauderer varsel om forenkling av plan- og byggeregler

NBBL: Applauderer varsel om forenkling av plan- og byggeregler
- Noen kaller det bursdag og juleaften på samme dag, jeg kaller det rett og slett sunn fornuft, sier adm. direktør i NBBL Thor Eek til kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanners varsel om forenklede plan- og byggeregler.

Side6 av 55Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist