Bolig utelatt i «Omsorg 2020»

Bolig utelatt i «Omsorg 2020»
I regjeringens prioriterte satsinger på omsorgsfeltet, «Omsorg 2020», er omtale av godt egnede boliger for eldre, totalt fraværende.

5 ting du (kanskje) ikke vet om NBBL

Sannsynligheten for at du ikke vet alt om NBBLs virksomhet er ganske stor. Bruk et par minutter og bli bedre kjent med oss.

Enovas rolle i framtiden

NBBL ønsker at Enova skal prioritere boligsektoren sterkere. Differansen mellom det husholdningene betaler inn til energifondet og det de henter ut er for stor.
Det kommer fram i NBBLs innspill til Olje- og energidepartementet (OED) om Enovas framtidige rolle.

Bli oppdatert på sen-sommerens aktuelle boligstoff

Fortsatt i feriemodus? Her får du kjapt en oversikt over noen av sensommerens debatter om boligbygging og andre relevante saker innenfor temaet bolig og boligpolitikk.

Boligprisene i juli

 Boligprisene i juli
GARANTI Eiendomsmegling og OBOS har tidligere meldt om økning i boligprisene på 1,6 og 4 prosent. 5. august kom Eiendom Norge med sine tall som viste en nedgang på 1,1 prosent i juli.

Eldre og Bolig 2015

En god bolig er avgjørende for en god alderdom. 19. og 20. oktober inviterer Statens seniorråd, Husbanken og Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) til konferansen «Eldre og Bolig» i Gøteborg, hvor norske og svenske erfaringer blir delt.

Fortsatt stigende boligpriser

Fortsatt stigende boligpriser
Prisene på borettslagsboliger økte 2,0 prosent i 2. kvartal. Det viser prisstatistikk fra Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS

Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS
1. oktober i år tiltrer Daniel Kjørberg Siraj som konsernsjef i OBOS. Han overtar etter Martin Mæland, som har hatt stillingen siden 1983.

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?
Regjeringens boligstrategi, som ble lagt fram 15. juni, har vært et hett tema i uka som har gått. NBBLs adm. direktør Thor Eek, kommenterer den på bloggen sin og etterlyser flere konkrete og ferdig vurderte tiltak for å øke boligbyggingen.

Side1 av 62Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv

Motta nyhetsbrev fra NBBL