NBBL Fulltegningsforsikring AS søker ny prosjektleder

NBBL Fulltegningsforsikring AS søker ny prosjektleder
NBBL Fulltegningsforsikring søker deg som har høyere utdanning (master) innen eiendomsutvikling/eiendom eller siviløkonom, er forretningsorientert og sosial.
Tiltredelse 01.08.2016. Søknadsfrist: Snarest.

Kommuneproppen: Etterlyser satsing på eldre og bolig

NBBL deltok på høring om kommuneproposisjon 2017 på Stortinget i dag og etterlyste en sterkere satsing på eldre og boliger.

Enova må ha et tallfestet måltall

Gi Enova et mål om minimum 10 TWh energieffektivisering i eksisterende bygningsmasse innen 2030, er budskapet fra åtte organisasjoner til Stortingets energi- og miljøkomite.

NBBL ønsker mer kraft til endring

På høring om Energimeldingen ba NBBL blant annet om at Enova må instrueres til å prioritere boligsektoren, spesielt konsentrert bebyggelse som blokker og småhus. Slike boliger bruker mindre energi og beboerne har som oftest gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Grilling i borettslag og sameier

Grilling i borettslag og sameier
Mange starter grillsesongen i disse dager, og det fører til at styrer i borettslag og sameier får spørsmål om det er lov å grille på balkongen.

Boligprisene i april

Boligprisene til Garanti Eiendom og Eiendom Norge har fortsatt stigning, mens OBOS-prisene har en liten nedgang i april.

Arbeiderpartiet til angrep på regjeringens boligpolitikk

Siden regjeringsskiftet har det vært ganske stille fra opposisjonen på Stortinget om boligpolitikk. Det ønsker nå Arbeiderpartiet å gjøre noe med, og har fremmet 10 konkrete forslag til en mer aktiv boligpolitikk.

Medlemskap i konfirmasjonsgave

Boligbyggelagene i Norge bygger flest boliger og de er spredd rundt i byer og tettsteder i hele landet. Et medlemskap i boligbyggelag kan bli konfirmantens VIP-kort til egen bolig.

Dette bør du vite om boligbyggelag

- Et boligbyggelag utvikler og forvalter boliger. I Norge finnes det litt over 40 lag, som alle er eid av til sammen rundt én million medlemmer. Det forteller avdelingsdirektør i NBBL, Tore Johannesen.

Side1 av 522Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Motta nyhetsbrev fra NBBL

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv