Eldre og Bolig 2015

En god bolig er avgjørende for en god alderdom. 19. og 20. oktober inviterer Statens seniorråd, Husbanken og Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) til konferansen «Eldre og Bolig» i Gøteborg, hvor norske og svenske erfaringer blir delt.

Fortsatt stigende boligpriser

Fortsatt stigende boligpriser
Prisene på borettslagsboliger økte 2,0 prosent i 2. kvartal. Det viser prisstatistikk fra Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS

Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS
1. oktober i år tiltrer Daniel Kjørberg Siraj som konsernsjef i OBOS. Han overtar etter Martin Mæland, som har hatt stillingen siden 1983.

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?
Regjeringens boligstrategi, som ble lagt fram 15. juni, har vært et hett tema i uka som har gått. NBBLs adm. direktør Thor Eek, kommenterer den på bloggen sin og etterlyser flere konkrete og ferdig vurderte tiltak for å øke boligbyggingen.

Forenkle oss til flere boliger?

I regjeringens nye boligstrategi understrekes viljen til raskere, enklere og billigere boligbygging – noe som innebærer en videreføring av pågående forenklingsstrategi.

Se opptak fra NBBLs boligpolitiske konferanse

Hadde du ikke mulighet til å delta på NBBLs boligpolitiske konferanse 11. juni? Se opptaket fra konferansen her. Foran en fullsatt sal på Hotel Bristol åpnet NBBLs Thor Eek NBBLs årlige konferanse. Det ble en formiddag fylt med forenkling, krav til utbyggere, byutvikling, konkurransesituasjonen i nyboligmarkedet og norsk boligøkonomi.

Endring av tomtefesteloven: Kraftig slag mot landets hus- og hytteeiere

Flertallet i justiskomiteen på Stortinget har blitt enig om endringene i tomtefesteloven. Det innebærer blant annet en festerente på 2 prosent. NBBLs avdelingsdirektør Henning Lauridsen sa til NRK Dagsrevyen 4. juni at en festerente på 1 prosent ville vært tilstrekkelig for å tilfredsstille menneskerettighetskonvensjonen.

Bli med på boligpolitisk konferanse 11. juni

150 personer har allerede meldt seg på, men vi har plass til flere. Årets konferanse på Hotel Bristol i Oslo, handler om boligmarkedet og behovet for økt boligbygging. Det er høyaktuelle tema og vel verdt et besøk 11. juni. Statsråd Jan Tore Sanner stiller til debatt med profilerte lokalpolitikere og blir utfordret på regjeringens tiltak for tilstrekkelig boligbygging. Og lider boligutviklerne av åreforkalking?

Boligstrategi for økt boligbygging?

Regjeringen har varselet at den kommer med en boligstrategi før sommeren. NBBL forventer at det kommer konkrete tiltak for økt boligbygging.

Side1 av 61Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv

Motta nyhetsbrev fra NBBL