Utflating i boligprisene

Prisene på borettslagsboliger hadde en marginal prisnedgang på 0,2 prosent i 3. kvartal. Regionalt er det fortsatt sterk prisutvikling i Oslo. Det viser prisstatistikk fra Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

NBBLs advokat om trusler i borettslag og sameier

Budstikka skrev 29. september om et borettslagsstyre som ble truet med syreangrep. De ønsker å si opp den eksisterende vaktmesteren og heller sette disse tjenestene ut på anbud. NBBLs advokat Henning Lauridsen sier til NRK Østlandssendingen at han aldri har hørt om noe lignende blant boligbyggelagenes 10 000 borettslag og sameier.

Prioritér boligpolitikk i kommunene

Prioritér boligpolitikk i kommunene
Boligpolitikk var i liten grad framme i valgkampen, men NBBLs Thor Eek oppfordrer lokalpolitikerne til å priorietere det i praktisk politikk. - Flere boliger trengs for at forholdet mellom tilbud og etterspørsel skal bli bedre.

Enøk: Lekkasje fra statsministeren


Skal vi tro lekkasjene fra statsminister Erna Solberg om statsbudsjett 2016, rulles ordningen med skattefradrag for enøk investeringer i hjemmet ut neste år.

Boligpolitikk og eldreomsorg

Boligpolitikk og eldreomsorg
I dagens Dagbladet skriver adm. direktør Thor Eek om behovet for en eldreboligsatsing. "Flere og bedre boliger for eldre er viktig både for de eldre og kommunen. Det kan utsette flytting til institusjon, til beste for den enkelte og bra for kommunen.". Les hele innlegget her.

Boligprisene i august

GARANTI Eiendomsmegling hadde 3,5 prosents prisoppgang, OBOS en nedgang på 0,1 prosent og 3. september kunne Eiendom Norge melde om 2,5 prosents prisstigning fra juli til august.

Nasjonale ord må bli lokal handling

Regjeringens forslag om enklere planprosesser kan resultere i at flere boliger bygges raskere. Det er derimot helt avhengig av at kommunene følger opp i praksis.

Velgerne vil ha boligpolitikk

I kveld er boligpolitikk tema i NRKs valgsending fra Tromsø. Det er velgerne opptatt av. I en undersøkelse Ipsos MMI har gjort for NBBL kom det fram at hele 77 prosent mente at boligpolitikk var en viktig del av valgkampen.

Bolig utelatt i «Omsorg 2020»

Bolig utelatt i «Omsorg 2020»
I regjeringens prioriterte satsinger på omsorgsfeltet, «Omsorg 2020», er omtale av godt egnede boliger for eldre, totalt fraværende.

Side1 av 63Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Motta nyhetsbrev fra NBBL

 

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv