Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS

Daniel K. Siraj er utnevnt til konsernsjef i OBOS
1. oktober i år tiltrer Daniel Kjørberg Siraj som konsernsjef i OBOS. Han overtar etter Martin Mæland, som har hatt stillingen siden 1983.

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?

Regjeringens boligstrategi: Skryteliste eller strategi?
Regjeringens boligstrategi, som ble lagt fram 15. juni, har vært et hett tema i uka som har gått. NBBLs adm. direktør Thor Eek, kommenterer den på bloggen sin og etterlyser flere konkrete og ferdig vurderte tiltak for å øke boligbyggingen.

Forenkle oss til flere boliger?

I regjeringens nye boligstrategi understrekes viljen til raskere, enklere og billigere boligbygging – noe som innebærer en videreføring av pågående forenklingsstrategi.

Se opptak fra NBBLs boligpolitiske konferanse

Hadde du ikke mulighet til å delta på NBBLs boligpolitiske konferanse 11. juni? Se opptaket fra konferansen her. Foran en fullsatt sal på Hotel Bristol åpnet NBBLs Thor Eek NBBLs årlige konferanse. Det ble en formiddag fylt med forenkling, krav til utbyggere, byutvikling, konkurransesituasjonen i nyboligmarkedet og norsk boligøkonomi.

Endring av tomtefesteloven: Kraftig slag mot landets hus- og hytteeiere

Flertallet i justiskomiteen på Stortinget har blitt enig om endringene i tomtefesteloven. Det innebærer blant annet en festerente på 2 prosent. NBBLs avdelingsdirektør Henning Lauridsen sa til NRK Dagsrevyen 4. juni at en festerente på 1 prosent ville vært tilstrekkelig for å tilfredsstille menneskerettighetskonvensjonen.

Bli med på boligpolitisk konferanse 11. juni

150 personer har allerede meldt seg på, men vi har plass til flere. Årets konferanse på Hotel Bristol i Oslo, handler om boligmarkedet og behovet for økt boligbygging. Det er høyaktuelle tema og vel verdt et besøk 11. juni. Statsråd Jan Tore Sanner stiller til debatt med profilerte lokalpolitikere og blir utfordret på regjeringens tiltak for tilstrekkelig boligbygging. Og lider boligutviklerne av åreforkalking?

Boligstrategi for økt boligbygging?

Regjeringen har varselet at den kommer med en boligstrategi før sommeren. NBBL forventer at det kommer konkrete tiltak for økt boligbygging.

NBBL får støtte fra Deloitte

NBBL får støtte fra Deloitte
På oppdrag fra Tomtefesterforbundet, har revisjons- og rådgivingsselskapet Deloitte gått gjennom forslaget til ny tomtefestelov. De har kommet til samme konklusjon som NBBL: Det nye forslaget til tomtefestelov kan være menneskerettighetsstridig.

Styrets ansvar ved brann i borettslag og sameier

Styrets ansvar ved brann i borettslag og sameier
Styret er ansvarlig for at i borettslag og sameier følger opp brannvernlovgivningen. Styret må også tenke gjennom de problemene som kan oppstå ved en brann: Hvordan skal man for eksempel få ut beboere som sitter i rullestol dersom det brenner i blokken?

Side1 av 61Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist