Trampolinetrøbbel

På denne tiden av året bruker mange formiddagen på terrassen eller i hagen for å nyte feriens fred og ro. Fred og ro for noen betyr å la barna få leke på trampolinen, mens mor og far leser en god bok. For andre inngår ikke støy fra trampolinen i det de kaller en rolig ettermiddag.

Et aldersvennlig samfunn handler også om boligpolitikk

I år lanserte regjeringen Flere år – flere muligheter: Regjeringens strategi for et aldersvennlig samfunn. Det er interessant at strategien tar utgangspunkt i kommuneplanlegging, by- og stedsutvikling og brukermedvirkning. Det skal resultere i møteplasser, god kommunikasjon og kommuner som tilrettelegger for en aktiv alderdom.

NBBLs boligmarkedsrapport Q2: "Et helt halvt år" i boligmarkedet

Kombinasjonen av rentekutt og stabilisering i arbeidsmarkedet har ført til sterk boligprisvekst i første halvår. Faktisk har veksten vært så sterk at vi tror en betydelig del av årets prisvekst allerede er «tatt ut» – «et helt halvt år» i boligmarkedet – og vi ser for oss mer moderat prisoppgang i siste halvdel av 2016.

NBBLs prisstatistikk: Høy prisvekst i 2. kvartal

Prisen på borettslagsboliger økte med 3,3 prosent i 2. kvartal. Det viser prisstatistikk fra Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

Populært med heisoppgradering i Kristiansund

Svært få av de eldre blokkene som er tilknyttet Kristiansund Boligbyggelag har heis, men nå er ting i ferd med å skje.

Gode råd for trygg og sikker bolig i ferien

1,3 millioner norske hus og leiligheter blir stående tomme i ferien, ifølge reiselivsundersøkelsen til Statistisk Sentralbyrå. Mange av oss har en liten klump i magen når vi skal dra ifra boligen over en lengere periode. Her er noen nyttige tips for å sikre boligen din når du er bortreist.

NBBL i Dagsavisen: Staten må samordne seg selv

By- og tettstedsutforming vil dominere norsk politikk og samfunnsutvikling i årtier framover, men uten en samordnet stat blir det vanskelig å nå målet, skriver NBBLs Thor Eek i et debattinnlegg i Dagsavisen 23.6. Les hele innlegget her.

Raskere, enklere og billigere

Ønsket om å gjøre det raskere, enklere og billigere å bygge nye boliger er målet for Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanners forslag til endringer i plan- og bygningsloven, Prop. 149 L (2015–2016). Utgangspunktet er behovet for økt boligbygging, spesielt i og rundt sentrale byer på Østlandet.

Treet nominert til NBOs bostadspris 2016

Annethvert år deler NBO (Nordiska kooperativa och allmännyttiga bostadsorganisationer), ut en pris til et boligprosjekt. De ønsker og skape oppmerksomhet rundt nyskapning av boligform.

Side1 av 522Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   

Motta nyhetsbrev fra NBBL

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv