Ta vår generalforsamlingsquiz

Vi nærmer oss høysesongen for generalforsamlinger i borettslag. Bor du i et borettslag, sitter i styret, eller bare synes det er gøy å svare på spørsmål? Da kan du teste kunnskapen din med NBBLs generalforsamlingsquiz. To heldige vinnere får oppslagsverket Borettslagsboka i premie.

NBBLs boligstatistikk 2015

NBBLs boligstatistikk 2015
Fortsatt sterk vekst i boligpriser, antall medlemmer og boliger til forvaltning viser tallene fra 2015. NBBLs boligstatistikk gir en generell beskrivelse av virksomheten til våre medlemslag. Siden 1960 har NBBL gitt ut denne type statistikk.

Husbanken: En for spiss 70 åring?

Husbanken: En for spiss 70 åring?
1. mars fylte Husbanken 70 år. NBBL følger etter med 70 års jubileum 17. juni. Samarbeidet har vært tett i alle år, og er fortsatt levende.

Boligprisene i februar

Boligprisene i februar
Både GARANTI Eiendomsmegling og OBOS meldte om en prisøkning på henholdsvis 4,0 og 4,7 prosent. 3. mars kom tallene fra Eiendom Norge som viste 0,2 prosents oppgang.

Seminar over hele landet om oppgradering i borettslag og sameier

Sitter du i borettslagsstyret kan det være lurt å få med seg dette seminaret. Her får du gode tips til hvordan dere kan gå fram for å få oppslutning om oppgradering. Du vil også få presentert eksempler fra prosjekter med gode resultat.

Departementet handler raskt for å sikre borettslag og sameier

Departementet handler raskt for å sikre borettslag og sameier
Høyesterett skapte uklarhet om rekkevidden av legalpanteretten i en dom før jul 2015. Det kan føre til økonomiske tap i borettslag og sameier hvor andelseiere ikke har betalt felleskostnadene. Nå har Kommunal- og moderniseringsdepartementet sendt et nytt lovforslag ut på høring.

Eldre blokker på Sunndalsøra er modernisert med heis

I Stjerneblokkene i kvartal XIX fikk beboerne i 45 boliger en enklere hverdag da det første borettslaget installerte heis i høst.

Snart en million medlemmer i boligbyggelag

I fjor fikk boligbyggelagene i Norge nærmere 50 000 nye medlemmer. Den totale medlemsmassen er nå på om lag 955 000. 2015 er fjerde året på rad med sterk medlemsvekst.

Skjerpede krav til brannforebyggende tiltak i bolig

Skjerpede krav til brannforebyggende tiltak i bolig
Myndighetene øker fokuset på brannsikkerhet. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har vedtatt ny forskrift om brannforebyggende tiltak som gjelder fra 01.01.2016.

Side6 av 523Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist