Norske Boligbyggelag > Aktuelt

Eierseksjonsloven: Bedre regulering av parkeringsplasser

Det er klokt at regjeringen foreslår at sameier selv skal bestemme hvordan parkeringsplassene skal fordeles i sitt forslag til revidert sameierlov, skriver NBBLs avdelingsdirektør Henning Lauridsen i VG.

Forslag til ny eierseksjonslov

Regjeringen har kommet med forslag til ny eierseksjonslov. Det er ambisjon om en rask behandling på Stortinget og ikrafttredelse fra 01.07.2017.

Eierseksjonsloven: Kranglefantens vetorett

NBBLs avdelingsdirektør Henning Lauridsen skriver i dagens Dagbladet at Regjeringen gir kranglefanten vetorett i nytt forslag til eierseksjonslov.

NBBL: 1 prosent vekst er det sterkeste 4. kvartal siden 2006

Tall fra NBBLs prisstatistikk over borettslagsboliger viser en økning på 1,0 prosent i 4. kvartal 2016.  Vi må tilbake til 2006 sist prisveksten var høyere i 4. kvartal.

Aktuelle lovendringer: Bustadoppføringslova og rettsgebyret

Ved avtaler mellom forbruker og entreprenør om oppføring av ny bolig, er entreprenøren forpliktet til å stille garanti for oppfyllelse av avtalen (bustadoppføringslova § 12).

Julehilsen fra NBBL

NBBL takker for godt samarbeid i 2016 og ønsker alle en fredfull jul og et godt nytt år. Også i år gir vi et bidrag til Shelter Norway. Det er en stiftelse som støtter fattiges arbeid for bedre boliger og bomiljø i Tanzania, Kenya og Zimbabwe.

Eierseksjonsloven er nå lagt fram

Regjeringen la fredag 16. desember fram forslag til ny eierseksjonslov, i tillegg til at det har blitt utarbeidet fire utredninger i forbindelse med forslag til loven.

NBBL: Viktig med enklere regler for oppheving og endring av reguleringsplan

NBBL deltok på høring i Stortingets energi- og miljøkomité om endringer i plan- og bygningsloven torsdag 15. desember. 

Boliglånsforskrift for folk flest

NBBL er lettet over at unntaksregelen på 10 prosent beholdes og at det kun blir en moderat skjerping av den mye omtalte boliglånsforskriften. 

Side6 av 525Først   Forrige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Neste   Sist   

BORETTSLAGSBOKA

Borettslagsboka gir inngående kunnskap om virksomheten i et borettslag. Den er oppdatert på lovverket og kan svare på spørsmål styreledere og styremedlemmer i et borettslag har. Kjøp den i NBBLs nettbutikk.


Les mer

Borettslagenes Sikringsordning

Sov bedre om natten!

Borettslagenes Sikringsordning gjør det økonomisk trygt å bo i borettslag.


Les mer

Arkiv sortert på år