Dugnad i borettslag og sameier

Mange borettslag og sameier arrangerer dugnad et par ganger i året. Det er først og fremst for å få rusket opp i fellesarealene og få unna enkelt vedlikeholdsarbeid for en billig penge. I tillegg er det en god anledning for beboerne til å treffes og bli bedre kjent.

Se videoen "Dyr i borettslag"

Dyr er lov i de aller fleste borettslag. Denne videoen gir deg oversikt over de viktigste reglene.

Boligprisene i august

OBOS, Eiendom Norge og GARANTI Eiendomsmegling sin prisstatistikk for august viser fortsatt sterk boligprisøkning i Oslo.

Attraktivt å melde seg inn i boligbyggelag

Selv om boligmarkedet har store geografiske forskjeller, opplever NBBLs boligbyggelag en jevn vekst av nye medlemmer. Obos melder til E24.no av det går mot rekord av nye medlemmer i år.

Hett marked krever kalde hoder

Spesielt i Oslo og store deler av det sentrale Østlandet er det kamp om boliger som er til salgs. Tilbudet er langt lavere enn etterspørselen, samtidig som boliglånsrenten er lav. Det gir høy temperatur i boligmarkedet.

Befolkningsvekst, boligpriser og boligbehov

Befolkningsvekst og stigende boligpriser har bidratt til å øke igangsettingstillatelser av boliger i 2016. SSB sin statistikk viser at antall tillatelser i første halvår var 17 prosent høyere enn tilsvarende periode i 2015.

Stilling ledig: seniorrådgiver bolig- og bygningspolitikk

NBBL arbeider for at boligbyggelagene skal få best mulig rammebetingelser. Siden vi nylig har hatt en ansatt som har gått over i en stilling som heltidspolitiker, søker NBBL nå en ny medarbeider som blant annet skal arbeide med vilkår for boligbygging og boligplanlegging.

Borettslag eller sameie?

Hva er egentlig forskjellen på et borettslag og et sameie? Det kan være fint å vite hva forskjellen er når du skal kjøpe en leilighet. Dette kan utgjøre en forskjell i pris, i utleiemuligheter, i oppussingsmuligheter, vedlikehold og bomiljø.

Åpenhet er en klar suksessfaktor for å lykkes med oppgradering

Tanker om oppgradering av borettslaget ditt? Suksessfaktoren for en vellykket rehabilitering av borettslag er åpenhet, god forankring og mye informasjon i små porsjoner. Det er noen av tipsene Stjernehus Borettslag har etter sin oppgradering.

Side1 av 522Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist